Şile Plaj Voleybolu Tamamlandı

Organizasyonluğunu Savaş Çetin’in yaptığı ve her yıl geleneksel olarak düzenlediği 14. plaj voleybolu 13 Temmuz Cuma günü start verip, 15 Temmuz Pazar günü sona erdi.
14. Şile Plaj Voleybolunun şampiyonları, Kızlarda; 1- Aysu Ceylan, Hülya Fazla, erkeklerde; Demirhan Durul, Selim Yıldırım oldu.
14 yıldır aralıksız olarak devam eden Plaj voleybolunda, sporcular kadar seyirciler de heyecanlı anlar yaşadı.
Organizatör ve komite Başkanı Savaş Çetin, 3 gün boyunca güneşin altında, turnuvanın sunuculuğunu başarı ile yaparak, 14 yıllık performansından hiçbir şey kaybetmemesi, sporseverlerin dikkatinden kaçmadı.
İlk olarak yapılan turnuvanın tanıtımını Bilir Pastanesinde basına anlatan Savaş Çetin, plaj voleybol müsabakası hakkında bilgi vermişti. Ardından 14 Temmuz Cuma Günü Şile Fusha Beach’te Şile Kaymakamı Salih Yüce, Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’nun servis vuruşlarıyla başlayan müsabaka 3 gün boyunca devam etti. Özbilgin Gayrimenkulün ana sponsorluğunda, Şile Belediyesi ve esnafın katkılarıyla düzenlenen voleybol turnuvaya 13 erkek, 11 bayan toplam 24 takım katıldı.
Üç gün boyunca Şile’nin plajında yapılan müsabakalarda sporcular hem denizin, hem de güneşin keyfini çıkarırken, bir taraftan da kıyasıya mücadele ettiler. İlk gün takımlar arasında oynanan oyunlarda elemeler yapıldı. İkinci günde devam eden maçlarda 3. Gün yarı finaller ve finaller oynandı. İstanbul’dan gelen birçok voleybolcu, Şile plajında yapılan plaj voleybolunu bir başka sevdiklerini ve keyifle oynadıklarını ifade ettiler.
“5 Temmuz Pazar günü oynanan yarı final ve final maçlarına ilgi her zaman olduğu gibi yoğundu. Final maçına Şile Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Güllüce, İlçe Spor Müdürü Tanju Altınay, İlçe Turizm Başkanı Tümay İmamoğlu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak, yöneticisi Orhan Küçükerman, turnuvanın ana sponsoru Ömer Özbilgin ve sporseverler katıldı. Komite üyesi ve basın danışmanı olan Beril Ünal ise, 3 gün boyunca organizasyonun her detayı ile ilgilenerek, basına bilgi verdi.
Bayan ve erkeklerde yarı final sonrası finale kızlarda; Aysu Ceylan, Hülya Fazla ve Ecem Kalyon, Eylül Nur Somer kaldı. Erkeklerde ise; Demirhan Durul, Selim Yıldırım ile Levent Bayram ve Ömer Uygur kaldı. Heyecanlı ve iddialı oynanan maç sonrasında;
Kızlarda
1- Aysu Ceylan, Hülya Fazla
2- Ecem Kalyon, Eylül Nur Somer
3- Sinem Başgöynük ve Ceyda Yılmaz
Erkeklerde:
1-Demirhan Durul, Selim Yıldırım
2- Levent Bayram, Ömer Uygur

3- Zafer Akdemir ve Bilal Demiröz
Oynanan final maçının ardından ödül töreni yapıldı. Törende Şile Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Güllüce, “Savaş bizim yörenin çocuğu, her yıl kendisine belediye olarak bu güzel organizasyonu yaptığı için destek veriyor, hatta birlikte birçok şeyi yapıyoruz. Çalışan ve ilçemize bir şeyler katan herkesi belediye olarak desteklemekten mutluyuz. Özellikle böyle gençlerin spora olan ilgileri bizi heyecanlandırıyor. Üç gün boyunca bu plajlarda spor vardı. Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu’da sizleri selamlıyor. Kendisi malum 15 Temmuz olayı nedeniyle Şehitler Köprüsünde yapılan törene gitti. Ben tüm sporcuları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardından plaket töreni yapıldı ve hatıra fotoğrafları çekildi.
BASIN UNUTULMADI
Her yıl plaj voleybolunu yakından takip eden Şile basını, organizatör Savaş Çetin ve komite tarafından unutulmayarak, birer plaketle onurlandırıldı. Organizasyon komite Başkanı Savaş Çetin konuşmasında; “bizleri her yıl yalnız bırakmayıp verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Basın; bulunduğu yerin sesidir, gözüdür, kulağıdır. Kendilerine emeklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.
Yıldız Haber İmtiyaz Sahibi Yasemin Eryıldız’a Şile Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Güllüce tarafından plaketi takdim edildi.

Şile plaj voleybolu

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir