Nuhoğlu: Aygad’ın Ziyaretlerini Değerli Buluyorum”

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu, yerel yönetimler ziyaretine devam ediyor.  AYGAD, Anadolu yakasının en gözde ilçelerinden biri olan Kadıköy Belediyesi ve Başkan Aykurt Nuhoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Ahmet Işıkdağ öncülüğünde ziyaretlerine hız kesmeden devam eden AYGAD, bu kez de Aykurt Nuhoğlu’na makamında ziyarette bulundu. Daha önce de Nuhoğlu ile temasta olan AYGAD Başkanı Işıkdağ, basın ve siyasetin birbirileri ile iltisaki olduğuna dikkat çekti.

IŞIKDAĞ: SÜREKLİ İLETİŞİM İÇİNDE OLMALIYIZ”

Görüşmede yaklaşan seçimler dolayısıyla ülke genelinden, yerel siyasete birçok konuya değinildi. Sohbet ve fikir alışverişi tarzında geçen ziyarette Başkan Işıkdağ, siyasetin daha sağlam temellere oturarak devam etmesinin, basının da bu yolda ilerlemesine katkı sağlayacağını belirtti. Özellikle AYGAD olarak etik kurallarına önem verdiklerini vurgulayan Işıkdağ, bu anlamda mesleğe saygınlık kazandırmak için etik kuralları ve etik kurulunu oluşturuyoruz. Belediyeler ve basın mensuplarının sürekli olarak iletişimde olması ve birlikte hareket etmesi toplumun yararına olacak ifadesinde bulundu.

NUHOĞLU: ETİK KURULU HER İKİ TARAFIN YARARINA OLACAK”

Kadıköy Belediyesi olarak geniş bir alanda hüküm sürmeleri nedeniyle, yapılan hizmetlerin duyulur hale gelebilmesi açısından basının önemli rolü olduğunu söyleyen Nuhoğlu, belediye olarak sosyal faaliyetler ve kültür sanat etkinlikleri adına daha çok çalışacaklarını dile getirdi. Hizmetlerin duyurulmasında basının önemli bir görev üstlendiğini dile getiren Nuhoğlu, zaman zaman iletişim kopukluğu yaşıyoruz. AYGAD’ın bu anlamda başlattığı ziyaretleri değerli buluyorum. Siyaset ve basının sağlıklı İletişim içinde olmaları toplumun yararına olacaktır. Etik kurulunu oluşturmanız da her iki tarafın yararına olacağını düşünüyorum, sağlıklı bir diyalog herkesin yararınadır. dedi.

Görüşmenin sonunda AYGAD, Aykurt Nuhoğlu’na hediyesini takdim ederken Nuhoğlu da AYGAD’ın yeni yönetim kurulunu tebrik ederek siyasiler için basının önemine dikkat çekti ve birlikte daha güçlü işler yapılacağını vurguladı.

Haber: AYGAD Haber Merkezi

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Gazilerle Buluştu

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Muharip Gaziler Derneğinde Şile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sayın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir