Sabit Karaman Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle aday adaylık başvuruları da devam ediyor. Sancaktepe’ye bağlanan eski Yenidoğan İlçesinde kısa bir süre belediye başkanlığı yapıp, geçen dönem Şile Belediye Başkanlığına Ak Parti’den aday adayı olan işadamı Sabit Karaman, bugün Ak Parti Şile İlçe Başkanlığına resmen başvurusunu yaptı.

12 Kasım Pazartesi Saat 14. 30’da Ak Parti Şile İlçe Teşkilatına gelen Sabit Karaman İlçe Başkanı İlhan Ocaklı tarafından karşılandı. Burada yöneticiler ve İlçe Başkanı Ocaklı ile sohbet eden Karaman, “amacımız bu İlçe’ye ve ülkemize en doğru ve hakkaniyetli bir şekilde hizmet etmek. Bizlerin ortak değeri budur. Önemli olan sen, ben değil, teşkilatımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız kimi bu makamlara uygun görürse bizlerde saygı duyarız ve üzerimize düşeni her zaman yaptığımız gibi yine seve seve  yaparız. Allah nasip etti ve yine bu güzide ilçeye partimizin çatısı altında aday adaylık başvurusunu yapıyoruz. Ben şimdiden her şeyin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İlçe Başkanı İlhan Ocaklı’da; “bugün aday adaylık başvuruları uzatıldı. Arkadaşlarımız başvurularını yapmaya devam ediyorlar. Bizde bu konuda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bize başvuru yapan arkadaşlarımız hepsi birbirinden değerlidir fakat, karar verme makamı sizlerde takdir edersiniz ki bizler değiliz. İl başkanlığımız, Parti yöneticilerimiz ve Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizlerin görevi aday kim olursa olsun en iyi şekilde çalışıp kazanmaktır. Bugün de Sabit Karaman arkadaşımız bize başvurusunu yapmak için geldi” dedi.

Ardından müracaat formlarına karşılıklı imzalar atıldı ve Sabit Karaman aday adaylık başvurusu resmen gerçekleşmiş oldu.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir