Cumhur İttifakında İlk Buluşma

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle Ak Parti Mhp ittifakında; eş zamanlı olarak Ak parti, Mhp ilçe teşkilatlarına ziyarette bulundu.

Ak parti İstanbul İl Başkanlığı İlçe Başkanlarına verdiği talimatla birlikte 39 İlçenin Ak Parti teşkilatları aynı anda Mhp’nin 39 ilçe başkanlarına Cumhur ittifakı nedeniyle ziyaret düzenledi.

Ak parti Şile İlçe teşkilatından bir grup, Mhp İlçe teşkilatını sabah saatlerinde ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak ve yönetimi tarafından karşılanan heyet, MHP İlçe binasında bir araya geldi. Ak parti İlçe Başkan vekili Zeki Keçeci yanındaki heyetle MHP İlçe teşkilatına yaptığı ziyarette,”Cumhur ittifakının gereği olarak bu ziyareti yapmış bulunuyoruz. Bu ziyaret İl’in talimatıyla birlikte şu saatlerde 39 ilçede gerçekleştiriliyor. Belediye Başkan Adayımız İlhan Ocaklı’da bu görüşmeye katılmayı çok arzu etmiş olmasına rağmen Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım ile olan programı nedeniyle katılamamıştır, sizlere selamını getirdik. Bilindiği gibi tabanda aynı düşünüyoruz, bunun örneğini referandumda yaşadık, şimdi de yerel seçimlerde ittifaka devam ediyoruz. Yerel seçim sürecini birlikte yürüteceğiz, başkan adayımız İlhan Ocaklı’da sizlerle bir araya gelecek, istişarelerde bulunacak. Sizlerin de desteği ile inşallah İlhan Ocaklı’yı Şile’ye başkan yapacağız” dedi.

Birkaç gün kendimize gelemedik ama şimdi çalışmaya hazırız

MHP Şile İlçe Başkanı Mustafa Pıçak’ta konuşmasında; bizler liderimizin emrindeyiz.  Genel başkanımızın talimatına uymakla yükümlüyüz. Bu ittifakın sorgulanmaması için sonuna kadar da yanındayız. Bizler dava insanlarıyız, bunun için genel başkanımızın emriyle Cumhur ittifakında elimizden geleni yapacağız. Bizim beklentimiz böyle değildi, geçen yerel seçimlerde burada aldığımız yüzde 35, 36 oy aldık. Cumhur ittifakında da Şile bizde olacak diye bekliyorduk ki Ak Partide de bunlar konuşuldu. O yüzden ilk duyduğumuzda birkaç gün kendimize gelemedik ama şimdi alıştık. Gereken ne varsa bizim tarafımızdan yapılacaktır” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir