Şile’de her şey “İYİ” olacak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İYİ Parti Şile İlçe Teşkilatı yerel basını akşam yemeğinde ağırladı.

 İyi Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç ve yönetici grubu basının, öncelikle “Çalışan Gazeteciler Gününü  kutladı.

Partililer ve basının bir araya geldiği akşam yemeğinde gazeteciliğin bugünün şartlarında daha  zorlaştığına dikkat çeken İlçe Başkanı Koç, “öncelikle bu anlamlı gününüzü kutluyoruz. Mesleğinizin gerçek anlamda çok zor olduğunun bilincindeyiz. Biz özellikle siyasetçiler sizlere daha çok önem vermeliyiz. Çünkü; sizlerin sayesinde bizler sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Şunun da farkındayız ki, ekonomik anlamda ne kadar güçlü olursanız, bir o kadar daha gücünüze güç katarsınız” dedi.

PARTİ OLARAK YENİ, SİYASET OLARAK TECRÜBELİYİZ

İyi Parti Şile İlçe Başkanı Kahraman Koç, siyasi anlamda yaptığı konuşmada ise, “bu seçim bilindiği üzere ittifaklı bir seçimdir. İYİ Parti CHP ile ittifak ediyor, büyüklerimiz yani liderlerimizin aldığı karara her türlü saygımız var. Şile’deki ittifakta her ne olursa olsun, biz bugün seçime tek girecekmişiz gibi hazırlıklarımızı yaptık, yukarıdan yapılacak açıklamayı bekliyoruz” dedi.

İYİ Parti İle basının bir araya geldiği akşam yemeğinde İYİ Parti Şile İlçe teşkilat kurucularından Hüseyin Özgür’de hazır bulundu ve gazetecilerin gününü kutladıktan sonra “her şey İYİ olacak’ dedi.

hakkında Yıldız Haber

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazeteciler Federasyonu’ndan Sedat Savaşa Doğum Günü Süprizi

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Meslektaşının doğum gününü unutmadı.  CHP Çekmeköy …

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir