Tanzim Satış Aracı Artık Şile’de

Son aylarda meyve ve sebze fiyatlarındaki yükselişe dur demek için tanzim satış araçları vatandaşın hizmetine sunuldu.

Tanzim satış aracı

Enflasyonla Topyekün Mücadele kapsamında tanzim satış araçları şehir merkezlerine kurulmuştu. Şile, üretici bölge sayıldığından dolayı Tanzim Satış araçlarının bu tarz yerlerde kurulmayacağı belirtilmişti.

İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, tanzim satışlar hakkında yaptığı açıklamada: “İstanbul’da 34 ilçede 50 noktada bu hizmeti sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın teveccühüne karşı tüm önlemleri almış durumdayız. Tanzim satış uygulamamız sabah saat 10.00 ile akşam 19.00 arasında yapılacak” dedi.

17 02 Pazar günü ilk olarak Şile’de eski Pazar sokağında başlayan Tanzim Satış Aracına diğer ilçelerde olduğu gibi kuyrukların oluşmaması dikkat çekti. 57 köy, 5 mahalleden oluşan Şile’de, köylülerin kendi üretikklerinin satışının yapıldığı birde Yeryüzü Pazarı mevcuttur.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazeteciler Federasyonu’ndan Sedat Savaşa Doğum Günü Süprizi

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Meslektaşının doğum gününü unutmadı.  CHP Çekmeköy …

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir