Godzilla: King of the Monsters’tan Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Oyuncu kadrosunda Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins ve Kyle Chandler’ın yer aldığı Godzilla: King of the Monsters’tan yeni tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Gareth Edwards’ın üstlendiği 2014 yapımı Godzilla’nın merakla beklenen devam filmi bu yıl sinemaseverler ile buluşacak. Mayıs ayında vizyona girecek Godzilla: King of the Monsters için tanıtım çalışmalarını sürdüren Legendary, filmden yeni bir tanıtım fragmanı yayınladı.

Yönetmenliğini son olarak 2015 yapımı Krampus filmini yöneten Michael Dougherty‘nin üstlendiği filmin başrolünde Stranger Things’teki Eleven rolüyle adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Millie Bobby Brown yer alıyor. Brown’ın ilk uzun metraj film deneyimi olan yeni Godzilla filminde genç oyuncuya Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler,  Bradley Whitford, Charles Dance ve O’Shea Jackson Jr. gibi isimler eşlik ediyor. Filmin senaryosunu ise Dougherty, daha önce Krampus’ta birlikte çalıştığı Zach Shields ile birlikte kaleme aldı.

Godzilla: King of the Monsters, 31 Mayıs’ta Vizyona Girecek.

https://www.youtube.com/watch?v=CWrb8PitaCU

hakkında Fatih Bıyıklı

Ayrıca Kontrol Et

Şile’de Yeniden Açık Hava Sinema Geceleri

Şile Belediyesi bir süredir ara verdiği açık hava sinema geceleri ile nostalji defterini yeniden açtı. …

‘Karınca’ Filminin Galası Yapıldı

Yönetmenliğini Nazif Tunç’un yaptığı “karınca” adlı filmin galası Esenler Belediyesi tarafından Kadir Topbaş Kültür Merkezinde …

Game of Thrones Bölümlerinin Göz Gözü Görmeyecek Kadar Karanlık Olmasının Sebebi

Game of Thrones dizisinde ekranın yeterince aydınlık olmamasından insanlar şikayetçi. Bu duruma yapımcıların bir açıklaması …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir