Queen, Bu Yılki Oscar Ödül Töreninde Sahne Alacak

Hikâyesi Bohemian Rhapsody filmiyle sinemaya aktarılan Queen’in üyelerinden Brian May ve Roger Taylor, American Idol’la tanınan Adam Lambert ile beraber 24 Şubat’ta düzenlenecek Oscar ödül töreninde sahne alacak.

Bu yıl 24 Şubat’ta düzenlenecek 91. Oscar Ödülleri için meraklı bekleyişimiz sürüyor. Bir yandan hangi filmlerin ödül kazanacağını merak ederken; diğer bir yandan ödül töreninde hangi performansların sergileneceği konusunda yeni yeni haberler duyuyoruz.

Daha önce  A Star Is Born filmiyle En İyi Orijinal Şarkı dalında aday olan Lady Gaga’nın, Bradley Cooper ile beraber Shallow şarkısını seslendireceğini öğrenmiştik. Ayrıca RBG belgeselinden I’ll Fight ile Mary Poppins Returns’ten The Place Where Lost Things Go parçaları da törende canlı olarak seslendirilecek.

Queen ve Adam Lambert, 91. Oscar Ödülleri’nde Sahneye Çıkacak

Törende sahne alacağı açıklanan isimlere bir yenisi daha ekleniyor. Variety’nin haberine göre Queen üyelerinden Brian May ve Roger Taylor, American Idol’la şöhrete kavuşan Adam Lambert‘la birlikte 91. Oscar Ödülleri’nde sahne alacak. 2012 yılından itibaren Queen + Adam Lambert adı altında sahne performansları sergileyen Queen ve Adam Lambert, Oscar töreni için bir kez daha bir araya geliyor.

Queen’in, Oscar töreninde sahne alacak olması aslında beklenen bir durum. Freddy Mercury’i odak noktasına alarak Queen’in müzik dünyasındaki yolcuğunu konu alan Bohemian Rhapsody’nin, bu yılki ödül sezonunda ön plana çıkması bu durumun en büyük sebebi. Altın Küre’de drama kategorisinde En İyi Film dalında ödül kazanan filmin, Akademi Ödülleri’nde de En İyi Film dahil beş dalda Oscar adaylığı elde ettiğini unutmamak gerek. Bakalım bu durum, ödül töreninin düşen reytinglerini yükseltecek mi hep birlikte göreceğiz.

hakkında Fatih Bıyıklı

Ayrıca Kontrol Et

Şile’de Yeniden Açık Hava Sinema Geceleri

Şile Belediyesi bir süredir ara verdiği açık hava sinema geceleri ile nostalji defterini yeniden açtı. …

‘Karınca’ Filminin Galası Yapıldı

Yönetmenliğini Nazif Tunç’un yaptığı “karınca” adlı filmin galası Esenler Belediyesi tarafından Kadir Topbaş Kültür Merkezinde …

Game of Thrones Bölümlerinin Göz Gözü Görmeyecek Kadar Karanlık Olmasının Sebebi

Game of Thrones dizisinde ekranın yeterince aydınlık olmamasından insanlar şikayetçi. Bu duruma yapımcıların bir açıklaması …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir