Meslekte 25. Yılım Kutlu Olsun

Yıldız Haber Gazetesi Sahibi, Gazeteci Yasemin Eryıldız, meslekte  25. yılını dostlarıyla kutladı.

Yasemin Eryıldız

Gecenin sunuculuğunu Gazetecilikte olduğu kadar sahnede de tecrübeli isim olan Nurcan Kırcalı yaptı.

Yasemin Eryıldız‘ın Ayazma Restaurant’ta düzenlediği etkinliğe ailesi, meslektaşları, dostları, kurum müdürleri, iş adamları, bürokratlar, STK temsilcileri, siyasiler ve çok sayıda davetli katıldı.

Katılımcılar arasında, DSP Şile Belediye Başkan Adayı Ümit Yaşar Kaya, İyi Parti Şile Belediye Başkan Adayı Rahmi Çakar, İYİ Parti Şile İlçe Başkanı Kahraman Koç, AK Parti yöneticileri, seçime katılan partilerin meclis üyesi adayları da vardı.

Konuklarını kapıda karşılayan Şile Yıldız Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yasemin Eryıldız  konuklarıyla teker teker ilgilendi.

Meslekte 25. onurlu yıla girmenin kendisine güç kattığını ifade eden Gazeteci Yasemin Eryıldız, “Meslekte Çeyrek Asır Geceme teşriflerini ve desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma gönül dolusu teşekkürler ediyorum. Birliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan bu özel geceyi onurlandıran ve beni yalnız bırakmayan dostlarıma, arkadaşlarıma, meslektaşlarıma, STK temsilcilerine, siyasilere, aileme sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Sağ olun, var olun. Ben meslek hayatıma başladığım ilk günden bu yana korkusuzca, özgürce ipoteksizce yazıyorum yazacağım. Haksızlığa, yanlışa, saygısızlığa hiç tahammülüm yok.” Dedi.

Gazeteci Yasemin Eryıldız’ın ‘Meslekte Çeyrek Asır’ pastasını, Nermin Eryıldız, Gazeteci Ahmet Kaplan, Gazeteci Yaşar Kaba, Gazeteci İbrahim Tezel ile birlikte kesti.

Gazeteci Yasemin Eryıldız’a günün anısına binaen özel bir plaket veren Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri Derneği (GASSOPDER) Genel Başkanı Yaşar Kaba“Ateşten gömlek haline gelen mesleğimizde bedel ödeyenleri anıyor ve meslektaşlarımın önünde saygıyla eğiliyorum. Tüm zor koşullara rağmen meslek hayatında 25 yıla ulaşan Yasemin Eryıldız’ı candan kutluyorum” diye konuştu.



Türkiye Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaplan da yaptığı konuşmada, “haberleri dürüst, etik ve tarafsız bir şekilde araştıran, belgeleyen, yazan, herhangi bir menfaat grubuna bağlanmadan, açık fikirli, dürüst, ön yargılardan uzak ve kişilik haklarına saygılı olarak meslekte 25 yılı tamamlayan meslektaşım Yasemin Eryıldız’ı candan kutluyorum. Nice 25’li yıllar temenni ediyorum.” Diye konuştu.

TEŞEKKÜR:

Başta Nurcan Kırcalı’ya, gazeteci meslektaşlarıma, geceye teşrif eden, edemeyen ve gönlü bizimle olan tüm dostlarıma, her yıl Yıldız Haber’in pastasını yapan Bilir Pastanesi Özcan Bilir’e, Ayazma Restaurant işletmecisi Erkan Çandır ve çalışanlarına gönül dolusu TEŞEKKÜRLER ediyorum.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazeteciler Federasyonu’ndan Sedat Savaşa Doğum Günü Süprizi

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Meslektaşının doğum gününü unutmadı.  CHP Çekmeköy …

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir