İlhan Ocaklı Başkanlığında İlk Meclis Toplandı

31 Mart Yerel Seçimlerin ardından ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı İlhan Ocaklı başkanlığında Şile Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Şile Belediyesi Meclisi

Belediye başkanı ve meclis üyelerin yanı sıra Ak parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül , MHP İlçe Başkanı Mustafa Bıçak ve İyi Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç katıldı. Partililerde meclisi yakından izledi.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın açılış konuşmasının ardından komisyonlar seçildi.

Ocaklı yaptığı konuşmada; 31 Mart yerel seçimlerinden sonra gerçekleştireceğimiz ilk meclis toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Bu sürecin hepimize bereket ve hayırlar getirmesini  temenni ediyoruz. 15 gündür seçimleri geride bıraktık. Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle, kötüsüyle kazasız, belasız 31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktık ve ilk Mayıs meclis toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Artık önümüzdeki 5 yıl içerisinde bu ilçeyi buradaki meclisimizle birlikte yöneteceğiz. Ümit ediyoruz ki ilçemize, memleketimize iyi, güzel işler yaparız” dedi.



Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gündem maddelerini okuyarak, komisyon seçimine geçildi. İmar komisyonları beşer kişiden oy birliği ile kabul edildi. 4 İktidar partisinden birer kişi muhalefetten seçildi.

Başkan vekili Kaya Kocaman, 2. Başkan vekili Yalçın Kurnaz seçildi. Özcan Kara ve Yalçın Kurnaz encümen seçilirken imar komisyonuna Özcan Kara, Şefik Ateş, Doğan Gürsoy, Yalçın Kurnaz ve Hüseyin Özgür seçildi. Plan bütçe komisyonuna Kaya Kocaman, Kemal Özcan, Sezgin Ertürk, Orhan Küçükerman ve Özgür Devrim Üstüner seçildi. Harita ve numarataj komisyonuna Şefik Ateş, Kemal Özcan, Fatih Mehmet Kömürcü, Yasin Küçüközer seçildi. Diğer komisyon seçimlerinin ardından 2018 faaliyet raporu kabul edildi. Ardından Ak Partiden 3 MHP’li istifa ederek partisine geçti. Şile Belediyesinde Ak parti, İYİ Parti ve MHP grubu ile Şile Belediyesinde meclisini oluşturdu.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir