SEO Senfonisi

Stanford Üniversitesi’nde üst düzey yöneticiler için müzik ve iş dünyasında liderlik arasındaki ilişkiyi anlattığı seminerleri ile dikkat çeken dünyaca ünlü besteci ve orkestra şefi Rob Kapilow, bu kez Türkiye’de bugünün ve yarının CEO’larıyla buluştu. Mozart’ın müzik dehasından örnekler vererek mükemmel liderliğin ipuçlarını anlatan Kapilow, zaman zaman orkestrayı CEO’lara emanet edip ortaya çıkan karmaşayla liderliğin önemini gözler önüne serdi.

STANFORD Üniversitesi’nde üst düzey yöneticiler için müzik ve iş dünyasını bir araya getirdiği seminerleri ile dikkat çeken dünyaca ünlü Besteci ve Orkestra Şefi Rob Kapilow, bu kez Türkiye’de bugünün ve yarının CEO’larıyla buluştu. Üst düzey yönetici araştırma ve değerlendirme hizmetleri sağlayan Odgers Berndtson’un geleceğin yöneticilerini yetiştirmek amacıyla günümüzün CEO’ları ile geleceğin yöneticisi gençleri bir araya getirdiği ‘Bir Gün CEO’ programı kapsamında İstanbul’a gelen Kapilow, ‘Sonsuz Olasılıkları Dinlemek’ başlıklı bir seminer gerçekleştirdi. Stanford Üniversitesi’nde bilim insanlarının duygusal zekâsını harekete geçirmek üzerine programlar yürüten ve başta New York, Boston ve Toronto olmak üzere dünyanın önde gelen konser salonlarında gösteriler sahneleyen Maestro Kapilow, klasik müziği kullanarak iş dünyası, akademi ve sanat dünyası arasında köprüler kuruyor. Farklı yetenekleri dayanışma ve ortak akıl ile harekete geçirerek kurumların nasıl sıra dışı performans yakalayabilecekleri konusunda ipuçları veriyor.

CEO’LAR DA ŞEF OLDU

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde, 20’yi aşkın CEO ve geleceğin yönetici adayı gençlerle birlikte sahneye çıkan Kapilow, Mozart’ın 13. Senfonisindeki inceliklere dikkat çekerek, müzik performansı ile şirket performansı arasındaki ilişkiyi ortaya koydu. Kapilow, kimi CEO ve gençlerin de orkestra şefi oldukları gösteride, izleyicileri de çalıştırdı. ‘İyi ve mükemmel’ arasındaki farkı anlatabilmek için aynı notaların farklı vurgu ve tempolarla çalınmasını sağlayan Kapilow, böylece bir yandan Mozart’ın müzik dehasını ortaya koyarken bir yandan da iş hayatında bir ürünün ya da hizmetin sadece ‘iyi’ olması ya da ‘mükemmel’ olması arasındaki farkı ortaya koymayı hedefledi. Dinleyiciye önce Mozart’ın 13. Senfonisini orijinal notalarıyla dinleten ve daha sonra eserde yaptığı değişiklikleri yansıtarak dinleten Kapilow, şirketlerde birimler arasındaki uyum, yönetimin ve ekibin birbiri ile ilişkisine dikkat çekti.

hakkında Fatih Bıyıklı

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir