Akşener Akçakese’de Mola Verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener, Millet ittifakının adayı Ekrem İmamoğlu’na destek vermek amacı ile Şile’de partisinin standını ziyaret etti.


İyi Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Akşener, “bugün karşınızda İYİ Parti Genel Başkanı kimliğimle bulunmuyorum. 39 ilçeye sadece Meral Akşener kimliğimle kimi demokrasi çadırlarımızı ziyaret edip bu şekilde hemşerilerimizle bir araya gelmek kaydıyla, kimi zaman esnaf kardeşlerimizle el sıkışarak, kimi zamansa apartman zili çalarak bu seçimde hakkımı arıyorum” dedi.


Şile’de vatandaşlara seslendikten sonra Akçakese mahallesine giden Meral Akşener, köy kahvesinde çınar altında muhtar ve köylüler tarafından karşılandı. Burada köy anı defterini imzaladı. Köy kadınlarının kendi elleriyle yaptıkları yiyecekleri Meral Akşener ve ekibine ikram ettiler. Akşener memnuniyetini belirterek kadınlara teşekkür etti. Yağmurun toprak kokusunun temiz havayla birleşmesinden oluşan sıcak yaz havasında Şile Akçakese köyünde olmanın ayrıcalığını belirten Akşener, Şile’yi sevdiğini söyledi ve Akçakese’de ruhunun dinlendiğini ifade etti ardından Ağva’ya giderek Ağvalılarla bir araya geldi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Orhan Çerkez İstanbul Gazeteciler Federasyonu İle

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, İstanbul Gazeteciler Federasyonu ile kahvaltı programında bir araya …

Başkan Ocaklı İsaköy ve Kurfallı’da Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Şile için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam eden Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şile Belediye …

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir