Deniz, Eğlence Fusha & Aqua Beach

Tatil bölgelerinin vazgeçilmezleri arasında bulunan eğlence sektörünün en gözde mekanları arasında Fusha gelmektedir.

Emre Budur

Gündüzleri muhteşem manzarada lezzet turuna çıkan müşteriler, akşam saatlerinde çay ve kahve Şile’yi seyretmenin keyfini çıkarıyorlar. Fusha,  Şile’nin yanı sıra İtanbul’un gözde eğlence mekanları arasında yerini alarak, kendi markasını oluşturdu. Hemen her yaş gurubunun uğrak yeri olan Fusha’ya gelen gençler, doyasıya eğlenip,  stres atarak tatilin keyfini çıkarıyorlar. Ünlü sanatçıların yanı sıra tanınmış isimlerlerden oluşan DJ’ler de kendi hayran kitlelerine hitap ederek, müziğe ve eğlenceye doyuyorlar.

Yıllardır eğlence sektörünün içinde bulunan ve sektördeki gelişimi, değişimi yakından takip eden Emre Budur, “turizm sektörü gerçekten zor bir sektördür. Sizin elinizde olmayan birçok nedene bağlı olması da çabasıdır. Örneğin turizmciler, değil haftalık günlük hava durumlarını takip ederler. Çünkü bozuk  sektörün en büyük düşmanıdır.   Eğlence sektörü vazgeçilmezlerimiz arasındadır. Sizin ne sunduğunuzun önemi kadar, müşterinin ne istediği de önemlidir. Bu dengeyi iyi kuramadığınız takdirde başarılı olmak gibi bir şansınız yoktur” dedi.

Fusha’nın yanı sıra Aqua Beach’i de işleten Emre Budur, turizmin bir bütün olduğunu ve tek başına başarılı olmak gibi hiç kimsenin lüksü olmadığının da altını çizerek, “turizm, konaklamasından, yemeğinden, temizliğinden, eğlencesinden, denizinden vb birçok detaya hizmet eder. Bunların her biri ayrı sektör gibi görünse de, turizm başlığı altında yöneticisiyle, vatandaşıyla ve hizmetle doğru orantılıdır. Sezonun kısa olması bizlerin ve Şile’nin dezavantajıdır. Amacımız ve emeğimiz bunu 24 aya yaymaktır. Bu da, dediğim gibi el birliği ile başarılabilecek bir olaydır. Şile; denizi, doğası, eğlencesi ile birlikte İstanbul’un göz bebeğidir” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir