Kadın Kolları Seçimi Piknik Yaparak Kutladı

İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinin ardından Millet ittifakının adayı Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasıyla birlikte rahat bir nefes alan İyi partililer, seçim sonrası piknik ve eğlenceyle kutlama yaparak, stres attı.


İYİ Parti Şile Kadın Kolları tarafından düzenlenen pikniğe çok sayıda İYİ Partili kadınların yanı sıra Genel Bsk. Yrd. Berna Sukas, GİK üyesi Emine Küçükali, Neslihan Seven ve İl Bsk.Yrd. Ruşen Şık’ın yanı sıra İlçe Başkanı Kahraman Koç ve partili meclis üyeleri katıldı.
Açılış konuşmasını Şile Kadın Kollarına henüz atanan  Duygu Someren yaptı.

Kadın Kolları Başkanı Duygu Someren, “31 Mart ve akabinde 23 Haziran seçim çalışmalarının ardından ülke için sevincimizi duyduğumuz özlemi ve mücadelemizi bir nebze olsun kutlamak adına, bizlerin her zaman yanında olan Genel Merkez yöneticileri, İl Başkanım Sayın Buğra Kavuncuoğlu ve yönetimi, siz değerli dostlarım, arkadaşlarım, Şilemizin çok kıymetli STK Başkanları, yöneticileri hepiniz hoş geldiniz. Hep birlikte Şile için çok güzel çalışmalar yapacağız ve bu çalışmalara gönülden destek vereceğinize inanıyorum” dedi.

Duygu Someren

Ardından İYİ Parti Şile İlçe Başkanı Kahraman Koç’ta; “bu toplantı İYİ Parti Şile İstanbul’da Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu ilk toplantı olması hasebiyle siz değerli dostların böyle gönülden katılmanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok ciddi telefonlar aldık, “biz orda neden yokuz” diye. Bundan sonraki organizasyonları 500’lere, 1000’lere çıkartacak şekilde çok daha donanımlı ve çok daha büyük bir şekilde gerçekleştireceğiz inşallah. Bu eğlencenin adı Birlik, beraberlik eğlencesi. Biz kimseyle nispet olsun diye böyle bir şey yapmıyoruz. Birleştirmek, birlik ve beraberlik için bu toplumdaki ayrımcılık yapanların yanlış yaptığı ve ders aldığı bir seçim sonrasında nasıl birlik olur bunu göstermek için bugün eğleneceğiz, yarın çalışacağız. Bir olacağız, birlik olacağız, aramıza fitneyi kesinlikle sokmayacağız. Bunu başardığımız takdirde bizim önümüzde kimse duramaz. Biz Türk Milletiyiz” dedi.

Konuşmaların ardından hep birlikte piknik yapıldı.

Kahraman Koç


hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Orhan Çerkez İstanbul Gazeteciler Federasyonu İle

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, İstanbul Gazeteciler Federasyonu ile kahvaltı programında bir araya …

Başkan Ocaklı İsaköy ve Kurfallı’da Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Şile için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam eden Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şile Belediye …

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir