KIılıçdaroğlu ve İmamoğlu: Şile’nin Planları Mutlaka Yapılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Şile Kabakoz Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.



Kabakoz köy kahvesinde muhtarlar ve köylülerle bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu; özellikle imar konusuna değinerek, “mutlaka plan çalışması yapılacağını ifade ettiler.


Köy  muhtarı Timur İzmir’in açılış konuşmasının ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; ”Genel Başkanımızla birlikte Ümraniye’deydik. Şimdi söz verdiğimiz gibi Şile ‘deyiz. Mahalle ve köyleri geziyoruz. Gezerken de şunları paylaşmak isterim 2 ayı tamamladığımız görev süremizde kırsal gelişme planı içerisinde çok özel bir süreci tanımladığımızı bilmenizi istiyorum  ,özellikle Şile’nin kırsalı oldukça geniş.57 köyümüz var, 57 köyümüzün tamamında mutlaka bir planımız olacak .Konuşarak nasıl bir gelişme planı uygulamamız gerektiğini hep beraber organize edeceğiz; katılımcılığı önemsiyoruz ,muhtarlarımız ve köyde yaşayanlarımız o masada olacaklar ,neler yapabiliriz elbette ki bu  ortak kararı oluştururken İstanbul un genel felsefesinin de dışına çıkmadan yapmalıyız ,kimi yerde tarım, kimi yerde turizm, kimi yerde hayvancılık ve özellikle buna dayalı olarak ta  sektörlerin buralarda  yerleşimi bu aynı zamanda istihdam sağlayacak ve kırsalda refah düzeyini yükseltmiş olacağız. Hep birlikte refah seviyesini artıracağız.İstanbul ‘a yakışan işler yapacağız .Sizlerle hep birlikte sizi hisseden bir belediye yönetimi olacağız” dedi.


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Konuşmasının ardından sözü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu; “söz vermiştik geleceğiz diye geldik .Ekrem beyin bir sözünü çok beğendim, planlamadan bahsetti ,planlayacağız yapacağız dedi ,bir siyaset adamı planlamadan bahsediyorsa, kaynak ve harcama arasındaki dengeyi korumaya çalışıyorum demektir, bu aynı zamanda ben bu kenti yönetmeye iddialıyım demektir.Ve belli bir zaman içinde vaatlerini yerine getireceğini söylüyor.İstanbul çok güzel bir şehir ,Şile havası doğası çok güzel bir ilçe bu doğanın bozulmaması lazım,sizin çok önemli bir markanız var ,Şile Bezi bu marka çok değerli bir marka ,tüm dünyaca bilinen bir marka, eğer burada bir kooperatifleşme olursa ,Şile bezi üzerine herkes çalışır herkes üretir ve kazanır ,bu çok önemli bir hareket olur ve örnek bir çaba olarak Türkiye nin bir çok ilinde de bir şekilde uygulama yapılır.Ekrem beye güvenimiz sonsuzdur engelleri aşarak başarıları yakalayacağız .Ekrem beye güveniyorum.Başarılı bir belediye başkanı olarak anılacak .”dedi


Konuşmaların ardından basının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, ardından muhtarlarla özel bir toplantı yaptı.


hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir