Gazeteciden ‘Politikada Yalanlar ve Yılanlar’

Gazeteci İbrahim Erdem Karabulut, uzun zamandır üzerinde çalıştığı “Politikada Yalanlar ve Yılanlar -DANABURNU’ adlı kitabını piyasaya çıkardı.


Gazeteci yazar ve Televizyon programcısı ve yorumcusu İbrahim Erdem,  siyasetin içerisinde yaptığı gözlemler ve çelişkileri kitaplaştırdı.

siyasette yaşanan gerçeklere ve yakın tarihimize ışık tutan bir başucu kitabı hazırladığını belirten Karabulut, “Politikada Yalanlar ve Yılanlar-DANABURNU kitabım, siyaseti ve Türkiye gerçeğini anlamak isteyen herkesi çok derinden etkileyecek bir eser. Etkisi ve gücü öyle büyük olacak ki herkes payına düşeni alacak. Günümüzün siyaset anlayışını incelediğimizde her karaktere uygun olmayan ve herkesin yapamayacağı bir meslek olduğunu söyleyebiliriz. Birçok kaynağa göre iktidarda kalmak ve başarıya ulaşmak için her yol denenebiliyor. Hayatın her alanında olduğu gibi burada da görüş ayrılıkları bulunuyor ve ben kitabımda objektif bir şekilde bunları sizinle paylaşmaya çalıştım.” Dedi.

TV yorumcusu ve Gazeteci İbrahim Erdem Karabulut, “Kitabımızın içeriği özellikle ülkemiz Siyasilerinin dünü-bugünü ve bazı gerçekleri üzerine olurken, büyük uğraşlar ve tecrübelerim sonucunda titizlikle ele aldığım -Politikada Yalanlar ve Yılanlar-DANABURNU- şu anda piyasaya çıktı. Kitabımın ismini ise, Bozkurt Gazeteci Yusufiyeli yiğit Yazar, FETÖ’nün hain planını kitaplarında herkesten önce deşifre eden Gazeteci Selim Çoraklı dostumun kitabı okuduktan sonra yakışan ismi koyduk ve kapat yaptık. Ayrıca Danaburnu’nda ifade ettiğim gibi, yılan ve yalanlara karşı dik duracağız. Kansızlara, soysuzlara, kanı-ciğeri beş para etmez ukalalara, ne oldum delisi olan ve sonradan görmelere, adam kullanmayı marifet bilen yüzsüzlere ve soysuzlara, emeğe saygısı olmayan b.k çuvallarına, bütün şerefsizlere inat bu ülke için, doğrular için tüm gücümüzle de her alanda çalışacağız, çalışacağız . Bu vesileyle, kitabımızın hayırlara vesile olacağına inandığımı belirterek, siz değerli okuyucularımıza şimdiden ilgi ve duyarlılığınızdan dolayı çok ama çok teşekkür ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir