Şile Belediyesi Celadet Moralıgil Müzik Okulu Yenilendi!

Celadet Moralıgil Müzik okulu yenilenen yüzüyle yeni döneme merhaba dedi.


Şileli genç müzisyenlerin yetiştirildiği, Şile’nin müzik okulu Celadet Moralıgil Müzik Okulu, Şile Belediyesi  tarafından yenilendi.

Şile Belediyesi Celadet Moralıgil Müzik Okul’u yeni döneme hazır hale geldi. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın girişimleriyle yenilenerek, renkli yüzüyle, Şile Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Garnizon Komutanı Hava Kıdemli Albay Ali Beşir, veliler ve çok kıymetli müzik okulu öğrencilerinin katılımıyla açılışı gerçekleşti.
Açılışta konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ’’ Çocuklarımızın müzik eğitimi aldıkları geleceğin sanatçılarının yetiştiği, yeni yüzüne kavuşan Belediyemiz Celadet Moralıgil Müzik Okulumuz gençlerimize armağanımızdır. Miniklerimize, ülkemizin gelecekteki sanatçılarına başarılar diliyorum.’’ dedi.


Şile Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran’da konuşmasında; “Şile İstanbul’un adeta bir cennet köşesi. Eğitim noktasında önemli işlere imza atılıyor.Ama Müzik işte o ayrı.Ama ilçede görev başladığım zaman Şile Belediyesi Gençlik Orkestrası ile karşılaştığımda açıkçası çok şaşırdım ama bir o kadar da mutlu oldum.Hepsi birbirinden ustaca kendilerine verilen eserleri başarıyla icra ediyorlar.Öğretmenleri ve öğrenci kardeşlerimizin bir uyum içinde oldukları açık bir gerçek.Çünkü Müzik uyumdur,Müzik bir bütündür,her enstrümanın görevi ayrıdır.Ama hepsi birleştiğinde bir eser doğar ortaya.İşte bu kardeşlerimiz aldıkları eğitimler karşısında başarılara imza atıyorlar ve atmaya da devam edeceklerine tüm kalbimle inanıyorum” diye ifade etti.


Açılışta mini bir gösteri düzenleyen müzik okulu öğrencileri, başarılı performanslarıyla çok takdir topladı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi’nden Teknoloji̇ Bağımlılığı Semineri

Şile Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz danışmanlık seminerleri devam ediyor. Şile Belediyesi tarafından 6 Ocak Cumartesi günü …

Başkan Ocaklı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği okul ziyaretleri ile öğrencilerle ve …

Ümraniye Belediyesi Ekiplerinden Öğrencilere Afet Farkındalık Eğitimi

Ümraniye Belediyesi arama kurtarma ekipleri, okullarda öğrencilere periyodik olarak verdiği deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı. Öğrencilerin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir