Şile Belediyesi Aralıksız Çalışıyor

Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan Covid 19 virüs tehdidiyle mücadele devam ediyor.

Şile Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 7/24 çalışma prensibi ile toplamda 210.000 litre solüsyonlu ilaç ile 11 gün gibi bir zaman zarfı içinde 550.000m2 kapalı alan dezenfekte edilmiştir.

Hiçbir virüs alınacak önlemlerden güçlü değildir.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, dezenfekte çalışmalarını bizzat kontrol ederek, zaman zaman yardımda bulunuyor. Vatandaşa “evinde kal” çağrısı yaparak, kendileri sahada çalışmalara devam ediyor. Süreci en hafif şekilde atlatmayı amaçladıklarını belirten Başkan Ocaklı,” toplamda 210.000 litre solüsyonlu ilaç ile 11 gün gibi bir zaman zarfı içinde 550.000m2 kapalı alan dezenfekte edilmiştir. Dezenfekte çalışmaları Şile, Ağva merkez camileri ve mahalle camileri, ilçe sınırları içerisinde yer alan tüm okullar, belediye hizmet binaları, kamu kurumlarına ait hizmet binaları, müftülük, İSKİ, İgdaş, İtfaiye hizmet binaları ve araçları, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Işık Üniversitesi, bankalar ve ATM’ler, PTT, Türk Telekom, Ayedaş hizmet binaları ve araçları, eczaneler, taksi durağı ve taksiler, parklar, otobüs terminali ve toplu ulaşım araçları, küçük sanayi sitesi, siyasi partilerin ilçe başkanlıkları, 112 acil hizmet noktaları, aile sağlığı merkezleri, noter vb. kamusal kullanım alanları ile mahalle muhtarlarımızla koordineli bir biçimde mahallelerimizde yer alan muhtarlıklarımız, köy binalarımız ve kahvehanelerimiz dezenfekte edilmiştir.


Çalışmalarımıza ilçemiz sınırları içerisinde bulunan açık ve kapalı tüm kamu alanları dahil edilmiştir.

Hiçbir virüs alınacak önlemlerden güçlü değildir. Alacağımız önlemlerle insan sağlığı için büyük tehdit oluşturan Korona Virüsten korunmamız mümkün… Şile Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi layığıyla yerine getirmek hemşehrilerimizin sağlığı için en güzelini sunmak bu çalışmalarda edindiğimiz bir vizyondur.


Ekiplerimiz; kaldırımları, durakları köpüklü su ile yıkıyor, tehdit oluşturmadan hemşehrilerimizin kullanımına hazır hale getiriyor. Diğer taraftan başta temizlik ürünü satan firmalar olmak üzere market, eczane gibi satış noktalarında bilgilendirmelerimiz ve denetimlerimiz artarak devam edecektir” dedi.


hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir