Cumhur İttifakı MHP’de Bir Araya Geldi

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Milletvekilleri Mehmet Bülent Karataş, Hayati Arkaz, MYK ve MDK üyeleri, AK Parti Şile İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, MHP Meclis Üyeleri ve ilçe yönetimi MHP Şile İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sertel Selim’in babası Raif Selim’in cenazesine iştirak eden İl Başkanı Birol Gür, Milletvekilleri Mehmet Bülent Karataş, Hayati Arkaz, MYK ve MDK Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Şile İlçe Başkanı Mustafa Pıçak, Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, cenaze namazının ardından MHP Şile İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler.

Mustafa Pıçak’ın ev sahipliğinde bir araya gelen Cumhur ittifakı yöneticileri, burada bir süre sohbet ederek gündem değerlendirmesinde bulundular. Başkan Mustafa Pıçak ziyaretlerinden dolayı milletvekillerine, İl Başkanına, Ak Parti İlçe ve Belediye Başknına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretlerini kısa tutan yöneticiler pandemi dolayısıyla kısa bir görüşme olduğunu, normalleşme sürecinde yeniden bir araya gelme arzusu içinde olduklarını ifade ettiler ve inşallah corona illetinin bir an önce son bulması temennisinde bulundular.

Parti binası önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile görüşme sonlandı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

2 Bin Kişiye Balık Ekmek İkram Edildi

Ümraniye Belediyesi, Adem Yavuz Mahallesi’nde kurulan semt pazarında vatandaşlara balık ekmek ziyafeti yaşattı. Ümraniye Belediye …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir