Şile Belediyesi’nden Sağlık Çalışanlarına “sağlıklı” Kutlama!

Şile Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadele döneminde gece gündüz demeden özverili şekilde çalışan sağlık çalışanlarını unutmadı ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tamamı Şile Yeryüzü Pazarı üreticileri tarafından hazırlanan yerel ve sağlıklı ürünlerle dolu bir hediye sepeti takdim ederek kutladı.
 
Hediyeler Yerel ve Doğal Ürünlerin Adresi Şile Yeryüzü Pazarı’ndan
 
İlçenin en büyük marka değerlerinden Şile Yeryüzü Pazarı’nın ürünlerinden; yaz sonu kurutulan tarhana, acı dağ elması sirkesi, Şile meralarında otlayan hayvanlardan sağlanan yerel sütten ve yumurtadan imâl edilmiş sebzeli makarna ve sade erişte, fındık, atalık tohumundan imâl ekşi mayalı ekmek, dağ kekiği, reçel ve Şile kestanesi balının yer aldığı hediye sepeti sağlık çalışanlarına hediye edildi. Sağlık çalışanları da bu önemli günde kendilerini unutmayarak, sağlıklı ve yöresel bir hediye ile anan Başkan İlhan Ocaklı’ya teşekkür etti.
 
“Doktorundan Hizmetlisine Sağlık Çalışanlarımızın Tıp Bayramını Kutlarım!”
 
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, salgın  sürecinde canlarını hiçe sayan kahraman sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Hastalığı döneminde, doktorundan hasta bakıcısına tüm sağlık çalışanlarının gösterdiği fedakârlığı asla unutmayacağını ifade eden Başkan Ocaklı, “İnsan sağlığının sürdürülmesine dair bilgilerini, yoğun çaba ve maharet ile  fedakârca ortaya konarak, hayatlarımıza doğrudan etki yapan bu çok saygın bir mesleği icra eden Sağlık Çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Sağlık ordumuzun tüm kahramanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sizler için ne söylesek, ne yapsak az. Bu zorlu süreçte çok yoruldunuz. Sizlere vereceğimiz en büyük hediye, Maske-Mesafe-Temizlik kurallarına harfiyen uymak olacaktır. Vatandaşlarımızı kurallara titizlikle uymaya davet ediyorum. Hep birlikte mücadele edersek, hepimiz kazanırız. Hem güzel ilçemiz, hem de güzel İstanbulumuz için hedefimiz mavi kategori” dedi.


 

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ağva Sağlık Ocağının Temeli Atıldı

Ağva Sağlık Ocağının temeli törenle atıldı. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı temel atma töreninde; “Ağva’ya …

Ağva’nın Sağlık Hizmetlerine Yeni Soluk

Geçtiğimiz aylarda İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memiş ile bir araya gelen Şile …

Şeker Ameliyatı Çözüm mü Yoksa Kandırmaca mı?

Milyonlarca vatandaşın yaşamının bir parçası haline gelen diyabet sorununa çözüm için sunulan şeker ameliyatı, bu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir