İlhan Başkan Muhtarla Bir Araya Geldi

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Belediye Çamlık Mercanköşk Sosyal Tesislerinde  19 Mart 2021 Cuma günü Muhtarları bilgilendirme toplantısı düzenledi.
 
Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Muhtarlar Derneği Başkanı Necdet Keskin’in de katılımıyla, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
 
Muhtarlardan Büyük Övgü
 
İlçe genelinde görev yapan muhtarların katılımıyla gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, iki yılda hayata geçirilen hizmet, proje ve gelecek hedeflerini anlatırken, seçim zamanı vermiş olduğu sözlerin yerine getirilmesinden dolayı muhtarlardan büyük övgü aldı.

Projeleri Öz Kaynaklarıyla Tamamlayan Belediyecilik Anlayışı Gösterdik
 
Küresel pandemi dolayısıyla ekonomik zorlukların arttığına, yapılan ve yapılacak olan projeler ile ilgili de kolay yol alınamadığına değinen Başkan İlhan Ocaklı:
“Bizim bir sevdamız var, adı Şile! Biz bu ilçeye gönül verdik, baş koyduk. Seçim zamanı her birinize ayrı ayrı söyledim: “Biz bu ilçeyi birlikte yöneteceğiz, şeffaf olacağız.” diye. Şimdi sizlere yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmak istiyorum. Küresel salgın bizlerin fazlasıyla yoğun bir mesai yapmamıza sebep oldu.


 

Dünyada yaşanan bir ekonomik kriz var ki çok şükür biz buna rağmen, azalan bir bütçe oluşturmadık, kasasında para biriken ve projeleri kendi öz kaynaklarıyla tamamlayan bir belediyecilik anlayışı gösterdik. Şile ve Ankara arasında mekik dokuyarak, Şile için ve ayrı ayrı her bir mahallemiz için hizmet üretmek için mesai harcadık. Biz bunu birlikte yaptık. Âllah devletimize zeval vermesin.’’ dedi.

Yoğun bir gündemle devam eden toplantıda soru-cevap ve karşılıklı istişareler doğrultusunda muhtarların ilettiği talepler alınarak ilgili birimlere aktarıldı.

Küresel salgın koşullarının biraz daha hafiflemesiyle beraber mahalle ziyaretlerine başlayacağını ifade eden Başkan Ocaklı; “Mahallelerimize gelerek sizlerle bir araya geleceğiz, ihtiyaçlarınızı tespit edeceğiz, mahallelerimize imza atacak çalışmaları hep birlikte planlayacağız. Yerinde hizmet anlayışıyla sizlerin taleplerini yerine getirmek için Şile Belediyesi olarak çalışmaya devam edeceğiz.”

Başkan Ocaklı Vatandaşları Makamında Misafir Etti !

Cuma namazının ardından esnaf ziyareti ve çat kapı ziyaretleriyle mesaisine devam eden Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, başkanlık makamında ziyaretine gelen hemşehrileri kabul etti.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir