Şile Belediyesinden Gençlere Tam Destek

Şile Belediyesi YKS’ye hazırlanan öğrencilere online soru bankası projesiyle, sınav öncesinde desteğini sürdürüyor. 

Şile Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerine, ‘Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM)’ tarafından 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacağı açıklanan 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) sıkı biçimde hazırlanmaları için online materyal desteği sağlıyor.

Eğitim Kartları ile Binlerce Online İçeriğe Erişim Olanağı 

İlçedeki; Şile Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şile – İMKB 50. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi, Özel Bilgi Kuram Lisesi, Şile Oya – Ali Osman Keçeci Sosyal Bilimler Lisesi, Şile Dr. Vasıf Topçu Fen Lisesi, Şile Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ağva Çok Programlı Anadolu Lisesi ve de  Ağva Anadolu Lisesi olmak üzere 8 lisede, YKS’ye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine binlerce online içeriğe erişim olanağı sunan 484 adet dijital dershane kartı ve uygulama giriş şifresi hediye edildi.

Şile Belediyesi tarafından öğrencilere dağıtılan kartlarda, uygulama hakkında ayrıntılı kullanım bilgileri yer alıyor. Öğrenciler, kartta bulunan kapalı kısmı kazıyarak uygulama giriş şifrelerini alabiliyor, daha sonra da İOS ve Android uygulamalar üzerinden kullanıcı adları ve şifreleri ile giriş yaparak kendilerine özel dijital soru bankasına erişim sağlayabiliyor.

250 Binden Fazla Soru ve 30 Binden Fazla Çözüm Videosu

Şile’deki özel ve devlet okullarında eğitim gören öğrencilere hediye edilen dijital dershane sistemi içerisinde onlarca yayınevinden 250 binden fazla soru ve 30 binden fazla soru çözüm videosu yer alıyor. Eğitim Modülünde bulunan yapay zeka öğrencilerin cevaplarına göre onları takip ederek, yoğunlaşmaları gereken derslerle ilgili ideal yolu da gösteriyor.

Şile’deki öğrenciler kullanıcı adı ve şifreleri ile diledikleri yerde akıllı telefonlarından ya da tabletlerinden uygulamaya girebilecek ve bu sayede istedikleri zaman soru çözerek yaklaşan sınavlara sıkı şekilde hazırlık yapabilecekler. 

İlhan Ocaklı: “Siz Yeter Ki Çalışın, Biz Daima Yanınızdayız!

Şile Belediyesi olarak her zaman öğrencilerin yanında olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Ocaklı, hayata geçirdikleri eğitim uygulamalarına değinerek, çalışmalarının teknolojiden faydalanarak gün geçtikçe daha iyi bir noktaya gitmesi için gayret ettiklerini belirtti.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi’nden Teknoloji̇ Bağımlılığı Semineri

Şile Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz danışmanlık seminerleri devam ediyor. Şile Belediyesi tarafından 6 Ocak Cumartesi günü …

Başkan Ocaklı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği okul ziyaretleri ile öğrencilerle ve …

Ümraniye Belediyesi Ekiplerinden Öğrencilere Afet Farkındalık Eğitimi

Ümraniye Belediyesi arama kurtarma ekipleri, okullarda öğrencilere periyodik olarak verdiği deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı. Öğrencilerin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir