Şile Belediyesi Okulları Dezenfekte Ediyor

Çocuklarımızın sağlığı hepimiz için çok önemli diyen Şile Belediyesi, okullarda dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Okullarımızı Virüslere Karşı İlaçlıyoruz
Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, özellikle okulların yüz yüze eğitime başlamasının ardından, belirli aralıklarla dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştirerek hem öğrenciler hem de öğretmenleri salgın riskinden koruyoruz. 

Sağlığına Zararlı Her Türlü Unsura Karşı Temizlik
Ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarında okullarda; tuvaletler, lavabolar, spor salonları, konferans salonları, ve yönetim odalarına kadar her bölge titizlikle dezenfekte ediliyor. Salgın ve bulaşıcı hastalıkların yayılmasında büyük etkisi olan ortak alanlar, mikroplardan virüslere karşı temizleniyor.

Başkan Ocaklı: “Kurumsal Mücadele Kadar Kişisel Tedbirler De Çok Önemli”
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı dezenfekte çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada; 
“Salgınla mücadele kapsamında Şile Belediyesi ekipleri tarafından ilçemizde resmi kurumlar, halk pazarı ve tüm mahallerimize ilaveten ayrıca okullarımızda da dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şile genelinde okullarımızda yürüttüğümüz dezenfeksiyon çalışmaları belirli aralıklarla devam edecek.” dedi. Salgın ile mücadelenin sadece Belediyemizin ve sağlık kurumlarımızın çabası ile başarıya ulaşamayacağı hatırlatan Başkan İlhan Ocaklı, “Kurumsal mücadelenin yanı sıra çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın kişisel tedbirleri sıkı sıkıya uygulamaları da çok önemli.’’ dedi.

19 Eğitim Kurumunda Detaylı Anti-virüs Temizliği
Dezenfekte çalışmaları gerçekleştirilen okulların listesi şöyle: Çayırbaşı Fatma Seher Hanım Ortaokulu, Şehit levent Birben Anaokulu, Şile İMKB 50.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi, Necda Moralıgil İlk ve Ortaokulu, Üvezli Yıldız Aytaman İlk ve Ortaokulu, Şile Oya-Ali Osman Keçeci Sosyal Bilimler Lisesi, Ahmetli Yahşibey İlkokulu, Balibey İlkokulu, Dr. Vasıf Topçu Fen lisesi, Şile Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şile Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şile Şehit Serkan Angay  İlk ve Ortaokulu, Şehit Serkan Angay İlk ve Ortaokulu, Şile Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir  İlk ve Ortaokulu, Ağva Kanan İlkokulu, Ağva Atatürk Ortaokulu, Ağva Anadolu Lisesi, Şile 75. Yıl Ortaokulu ve Şile Demirtaşpaşa Anaokulu.

Çalışmalar virüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar devam edecek. Denetimlerde görev alan tüm ekiplerimize ve desteklerinden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir