Kıymetli Şileliler!

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, iki yılın ardından Şileli’lere selendi:

Kıymetli hemşerilerim;

Dün itibariyle dolu dolu geçen iki yıllık hizmet maratonunu geride bıraktık. Geride bıraktığımız iki yıllık süreç içerisinde pek çok eylemi ve yatırımı sizlerle beraber hayata geçirdik.

Geriye dönüp baktığımda özellikle Ağva’mız için verdiğimiz sözlerin çoğunu yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yine özellikle son dönemde, küresel salgınla mücadele devam ederken, ilgili bakanlıklarımızla yürüttüğümüz görüşmeler meyvelerini verdi ve Şilemizin geleceğine iz bırakacak çalışmaların planlamasını tamamladık.

2023 yılına kadar, Belediye Hizmet Binamızın, Hükümet Konağımızın, İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün temelini atacağız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızla beraber kıyı şeridimizi estetize ederek, kaliteli ve ilçemize yakışan turizm anlayışını tesis edeceğiz. Taşıdığı niteliklerle örnek bir çalışma olacak Atık Getirme Merkezimizi inşa edeceğiz. Millet Bahçesi, Ağva Tabiat Parkı projelerimizle ilçemizin yeşil dokusunu korumaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Sanatçılar Caddemizde uyguladığımız model çalışmayı Kumbaba’da ve Ağva’da da hayata geçireceğiz.

Gençlerimiz için büyük bir sürprizimiz olacak. Gençlerimize fikri olarak oldukça değerli olduğunu düşündüğüm bir Gençlik Merkezi armağan edeceğiz. Ülkemiz için önemli bir model olacağını düşündüğüm Savunma Sanayi Teknik Lisesi ile beraber ilçemizdeki eğitim kalitesini yükseltmeye devam edeceğiz.

Tüm bunların yanında mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımız sürecek. Muhtarlarımızın, hemşerilerimizin ihtiyaçlarına öz kaynaklarımızla cevap verecek, Şile Belediyesi’ni her alanda etkin kılacağız. Gönül Belediyeciliği sathında ortaya koyduğumuz performansı artırarak sürdürecek, özellikle sosyal belediyecilik çalışmalarımızda çalınmadık kapı bırakmamaya gayret edeceğiz.

Verimli geçen iki yılın ardından, çok daha verimli geçecek üç yıla bugün merhaba diyelim. Şile için çok çalışacak ve çok üreteceğiz. İlk günden bugüne bizlere desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Sevgiyle, birlikle, beraberlikle…

Kalın sağlıcakla…

İlhan Ocaklı

Şile Belediye Başkanı

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir