Başka Müdür İstemiyoruz

Şile İlçe Spor Müdürlüğü görevini yıllardır vekaleten yürüten Tanju Altınay, müdürlük beklerken sürpriz bir şekilde yerine müdür atanması Şile’de hayal kırıklığı yarattı.

Yıllarca görevini layıkıyla yerine getiren, çocuklara ve gençlere sporu sevdiren, sosyal projelere imza atan, koordineli bir şekilde okullarla birlikte çalışan, tanıdık sporcu yüzlerini Şile’ye getirerek Şileliyle buluşturan, sporu sevdirme adına münazara ve çeşitli aktiviteler düzenleyen, yaptığı radyo programlarıyla gençlerin önünü açan, spor yazarlığı yaparak spora katkı sağlayan ideal bir spor müdürü olarak gönüllerde yerini alan Tanju Altınay’ın hakkı olan makama getirilmemiş olması,  Şile’de üzüntü ile karşılandı.

Görev yaptığı sürece hemen her Şileli’nin çocuğunda emeği olan Tanju hocaya Şileli’nin sahip çıkma zamanı geldiği düşünülürken, “Sezar’ın hakkı Sezar’a teslim edilmelidir yorumları yapıldı.

Sosyal medyada Tanju Altınay’a yağan destek yorumları, Şile müdürüne sahip çıkıyor ve ithal müdür (kurum dışı) istemiyor mesajını verdi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir