Şile Spor Akademisi Protokolü İmzalandı

Şile Belediyesi, gençleri tüm spor branşlarında teşvik etmeye devam ederek, sporcu olmak isteyen herkese büyük fırsat sunuyor. Önceki gün, Şile’yi adeta açık bir spor akademisine dönüştürmek amacıyla, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bedrettin Naim Arslan, Şile Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen, Şile Halk Eğitim Müdürü Ömer Faruk Ucer, ve Şile Spor Akademisi Koordinatörü Mecit Yıldırım’ın katılımıyla bir işbirliği protokolü imzalandı.

Bir süredir ön kayıtları alınmakta olan Şile Spor Akademisi, Şile ilçe kaymakamlığı, Şile ilçe Gençlik Spor Müdürlüğü, Şile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şile Halk Eğitim Merkezi ile imzalanan ortak protokolle, 1 Haziran itibariyle spor eğitimlerine başlayacak. Konuyla ilgili gençlerimize ön kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini önemle hatırlatırız.

Şile Belediyesi’nden 19 Mayıs’a Yaraşır Gençlik Projesi!
Şile Belediyesi, ve kamu kurumlarımızın işbirliği ile gerçekleştirilecek olan ‘Spor Akademisi’ ile 5-15 yaş arası çocuklarımız 15 ayrı branşta eğitim alacak. Geleceğin sporcuları Şile’mizde yetişecek. Kurulan Spor akademisi ile ayrıca ilçemizde bulunan çocuk genç ve spor meraklıları için gerekli malzemeler tarafımızca sağlanarak eğitimler verilecek. Ata sporlarımızdan günümüzde tercih edilen spor dallarına kadar geniş yelpazede eğitim veren akademimizin bünyesinde kendi dallarında başarılı spor eğitmenlerimizce verilen eğitim sonrası sertifika ve madalya ile spor meraklısı gençlerimiz ödüllendirilecek ve spor yapmaya teşvik edilecekler. 

“Spor Yatırımlarımız, Şile’de Spor Aşkını Yeşertecek!”
İmzalanan Şile Spor Akademisi Protokolü ile ilgili olarak konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Şile’yi açık bir spor akademisine dönüştürecek olan, spor meraklısı gençlerimizi ödüllendirerek spor yapmaya daha çok teşvik edecek Şile Spor Akademisi, ilçemizdeki genç yeteneklerin keşfedilmesini sağlayarak, usta hocalarımızın vereceği eğitimlerle ülkemize yeni milli sporcular kazandıracak. Şile Belediyesi olarak, Şile’deki gençlerimize spor aşkını aşılayacak, gelecek nesillerimize ata sporlarımız dahil tüm branşlarda teşvik etmeyi ve spor yatırımlarımızı sürdürerek, Şile’deki spor aşkını yeşerteceğiz.” dedi. 

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir