İlhan Ocaklı; “Kimse kusursuz değildir”

Son günlerde yapılan polemiklere Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Haziran ayı meclis toplantısında cevap vererek bazı uyarılarda bulundu. Başkan Ocaklı; “ meclis üyesi ve kamudan özellikle bir şey rica ediyorum, siyaset yapmak adına değil, bu memleketin ve bu esnafın hukukunu korumak adına lütfen paylaşımlar yaparken dikkatli olalım. Siyaseten kararı verecek olan milletin kendisidir. Seçim zamanı geldiğinde iyi ve güzel işler yapmışsak millet takdir eder, bizi getirende millet, götürecek olanda milletin ta kendisidir” dedi.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı haziran ayı meclis toplantında gündem öncesi yapmış olduğu açıklamalarda  özellikle son günlerde muhalefet tarafından kendisine yapılan eleştirilere cevap verirken şu ifadelere yer verdi. “Söz konusu Şile ise bu hususa herkesin dikkat etmesi gerekir. Özellikle buradaki meclis üyesi arkadaşlarımızın ve yöneticilerimizin her şeyden ve herkesten daha fazla dikkat etmesi gerekiyor çünkü sizin söylemleriniz bağlayıcı oluyor. Bir sıkıntı ve yanlış varsa bunu kamuoyu önünde değil, gelin paylaşın biz iyi niyetli olarak buna hazırız dedik. Bunda samimi olduğumuzu ifade ettik yine ifade ediyorum. Aslında işin özü şu; bu ilçeyi hepimiz çok sevdiğimizi söylüyoruz, aynı hassasiyetin altına imza atıyoruz. Bir pandemi süreci geçirdik, yeni yeni normalleşmeye başlıyoruz, esnafımız ciddi sıkıntılar yaşadı. Fakat bu yaz Şile için önemli ve yoğun geçecek cumartesi Şile’deki restaurantlarda boş yer yoktu. Allah bereket versin Bu esnafın hukukunu da birlikte koruyacağız. Burada bulunan seçilmiş meclis üyesi arkadaşlarım hepimizin sorumluluğu bu anlamda ziyadesiyle önemlidir. Siyaseti yapacağımız zaman gelecek, sahalara çıkacağız, siz diyeceksiniz ki biz daha iyi yapacağız, biz diyeceğiz daha iyisini yapacağız ama bunu kamuoyunda ilçenin hassasiyetlerini dikkate alarak yapılmasını özellikle ve önemle tavsiye ediyorum” dedi.

Ekşi yemedim karnım ağırsın

Başkan Ocaklı şöyle devam etti, “ilçemizin kalitesini hep birlikte artıracağız, sahillerimiz daha da güzelleştireceğiz bunu yaparken Şile’nin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapacağız ve herkesten destek alacağız. Bakanlıksa Bakanlık, devletse devlet, Büyükşehir’e Büyükşehir, belediyeyse belediye, köylümüz, esnafımızla hep beraber yapacağız. Benim makama geldiğinizde yeşille olan muhabbetimi aşağı yukarı herkes görmüştür. Doğayı seviyorum, çevreyi seviyorum, denizi seviyorum. Eksik olacak ben mükemmel bir insan değilim, elbette eksik yapacağız, belediye mükemmel bir belediye değildir, kimse mükemmel değildir, herkesin bir eksikliği vardır. Ama tekrar ifade ediyorum “iyi niyetle” sonuna kadar da bu iyi niyetle mücadele edeceğim. Doğru olmak kadar güzel bir şey yok, ekşi yemedim karnım ağırsın. Kusur aramaya kalkarsak herkesin bir kusuru vardır. Derdimiz kusur aramak değil, bu memlekete hayırlı işler yapabilmektir” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir