1.Altın Fırça Ödülleri Resim Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Orman içerisinde çatısız ve duvarsız sınıflarda eğitim gerçekleştiren Toprak Okulu’nda sıra dışı ödül töreni Çekmeköy Nişantepe Orman Park’ta gerçekleştirildi.

            Toprak Okulu Derneği’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında  farkındalık olarak bu yıl ilkini düzenlemiş olduğu 2021 GOLDEN MOUSE AWARDS 3-9 YAŞ BİREYSEL ve OKULLAR ARASI ALTIN FIRÇA ÖDÜLLERİ RESİM YARIŞMASI’nın ödül töreni Nişantepe Ormanpark’ta gerçekleşti.23 Nisan’da yapılması planlanan ödül töreni PANDEMİ Koşullarından dolayı ertelenmişti. Türkiye’nin bir çok yerinden gelen çocuklar doğa içerisinde ödüllerini aldılar.

           HABABAM SINIFININ RUHU YAŞATILDI

     Toprak okulları Derneği’nin çatısız duvarsız sınıflarında gerçekleştirilen 1. Altın Fırça Resim Yarışması’nı n ödül töreni3-9 yaş grubundan dereceye giren çocuklar  ve aileler etkinliğin müzik bölümünde Usta Yönetmen Rıfat Ilgaz’ın Unutulmaz eseri Hababam Sınıfının  oyuncularından Teoman AYIK,Ahmet ARIMAN ve Tuncay AKÇA’nın yıllar sonra bir araya gelerek kurdukları Yeşilçam Orkestrasının yavru kurt elbiseleri ile sahneye çıkarak gerçekleştirdikleri canlı performans ile  hababam sınıfı müzikleriyle  çok eğlenen çocuklar çatısız ve duvarsız sınıflarda ders yapıp ormanda da doğa yürüyüşü gerçekleştirerek Hababam Sınıfı filmindeki sahnelerin benzerini yaşadılar.

Program akışı içerisinde düzenlenen 1. Altın Fırça Resim Yarışması’nın destek verenlere,organizasyon komitesine ve jüri üyelerine Esin Tutkun ve Yaşar Şenyüz tarafından teşekkür plaketleri verildi.Programın sunuculuğunu Neslihan Maltepe’nin gerçekleştirdiği  etkinlik açık havada akşam saatlerine kadar doyasıya eğlence ve temiz orman havası içerisinde devam etti.

       ÖDÜL KAZANANLAR

3- 5 Yaş Kategorisi;

Birinci  Jüri 87501 Puan ortalamasıyla Ada CİNEL     İstanbul

İkinci    Jüri 83250 Puan Ortalamasıyla Mercan Deniz BAYRAM   Balıkesir

Üçüncü Jüri83125 Puan Ortalamasıyla Ayza ÇOBAN  Ankara

6-9 Yaş KATEGORİSİ;

Birinci  Jüri 92333 Puan Ortalamasıyla Damla BAKIRCI  İzmir

İkinci   Jüri 91555 Puan Ortalamasıyla Rabianur ORTAHİSAR   Samsun

Üçüncü Jüri 90888 Puan Ortalamasıyla Ada AYDEMİR     Kocaeli

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

Jüri 90667 Puan Ortalamasıyla Esra Zeynep YAKIŞIK   İstanbul

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi’nden Teknoloji̇ Bağımlılığı Semineri

Şile Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz danışmanlık seminerleri devam ediyor. Şile Belediyesi tarafından 6 Ocak Cumartesi günü …

Başkan Ocaklı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği okul ziyaretleri ile öğrencilerle ve …

Ümraniye Belediyesi Ekiplerinden Öğrencilere Afet Farkındalık Eğitimi

Ümraniye Belediyesi arama kurtarma ekipleri, okullarda öğrencilere periyodik olarak verdiği deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı. Öğrencilerin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir