Ak Parti Şile, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ında katılımıyla,  Belediye Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, AK Parti Şile yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 16 -17 Temmuz’da Çayırbaşı, Akcakese, İmrenli, Karacaköy, Bozgaca, Şuayipli,   Kömürlük, Kervansaray, Bıçkıdere, Esenceli, Üvezli, Kızılcaköy, Sofular ve akabinde Ahmetli, Meşrutiyet, Çelebi, Geredeli, Kalemköy, Göçe, olmak üzere toplamda 20 mahalleyi ziyaret ettiler.

Mahalle ziyaretlerinde güncel konuları ve Şile Belediyesi ile  alakalı talepleri dinleyerek belediye hizmetlerini ve gerçekleştireceği projelerden bahsedildi.

Mahalle ziyaretlerinde Şilelilerden gelen sorulara cevaben, sarı alanlarla alakalı kurulan komisyon çalışmalarından bahsedildi. Son günlerin gündem konularından biri  olan sineklerle mücadele konusuna değinen İlçe Başkanı Erdoğan Akgül; “geçmiş yıllarda yani AK Parti döneminde İBB’nin 7 araç ile birlikte Şile’mizden larva döneminde ve uçkun ile mücadelede hizmet ediyordu. Şimdiki dönemde ise 1-2 araç ile ilçemizde görevlendiriyor. Bu mücadelede yetkili kurum 5216 sayılı kanun ile İBB’ dedir. Larva döneminde bu hizmeti yapması gerekirken yetersiz yapıldı. Sinek sorunu tüm İstanbul’da yaşanan bir sorun haline geldi. Şile’mizde ise hemşerilerimizden gelen yoğun istek ve şikâyet nedeniyle yaşanan sorunların önüne geçebilmek amacıyla, Şile Belediye Başkanımız Sn. İlhan Ocaklı’nın talimatları ile hemşerilerimizin daha fazla mağduriyet yaşamaması için 7 araç ile Şile’mizde kazandırışmış ve hızla hizmete başlamıştır” dedi.

İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ise; Şile’mizde ilçemizden sorumlu olduğundan itibaren tüm mahalleleri ziyaret ederek programına aldıklarını ancak pandemi tedbirleri ve kısıtlamalarıyla ara verdiği ziyaretlere tekrar başladığını iletti. “Bu kapsamda 57 mahallemizin ziyaretlerini gerçekleştirdik, kısa zamanda tüm mahalle ziyaretlerimizi tamamlayıp Şile ilçemiz ile alakalı raporu hazırlayacak ve sorunların çözümünün takipçisi olacağım.”diyerek, tüm Şilelilerin mahalle ziyaretlerinde gösterdiği ilgiye, alakaya ve misafirperverliğine teşekkür etti.

YanıtlaYönlendir

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir