Gema Polimer Şile Yıldızspor Sezonu Dualarla Açtı

TFF 3.Lig 2. Grup ekiplerinden Gema Polimer Şile Yıldızspor, 2021-2022 sezonunu dualar eşliğinde kurban keserek açtı.

Kurban kesimine , Şile İlçe Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile İlçe Emniyet Müdürü Hazım Gümüş, Kulüp Başkanı Hasan Çiftçi, Yönetim Kurulu üyeleri,Şile AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Veysel Yıldız,Şile MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak,Şile İYİ Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç,Şilespor Başkanı Tanju Altınay,Şile Denizspor Başkanı Turgay Kepenek, Teknik Direktör Polat Çetin, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Kurban kesimine katılan Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya;bizim gönlümüz sizlerle,bizim üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.Kulübe yardım eden iş insanlarımızı tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum.Kulüp Başkanımız Hasan Çiftçi ve yönetim kurulu üyelerini kutluyorum ve tebrik ediyorum.Sizlere sakatsız,belasız ve başarılı bir sezon geçirmenizi temenni ediyorum.İnşallah hedef üst sıralar ve 2. Lig olur dedi.

Kurban kesimi sonrası açıklama yapan Kulüp Başkanı Hasan Çiftçi, “Yeni sezon öncesi kurban kesimimizi yaptık. Kurban kesimimize katılarak yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim. Kurban kesimimiz inşallah bizlere sakatlıksız, belasız, güzel bir sezon geçirmeyi nasip eder. İnşallah yeni sezonda Şile Yıldızspor’un daha güzel işler başarabilmesi için hep birlikte el ele vererek, omuz onumuza vererek, ilçemizin tüm dinamikleriyle beraber güzel işler başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Dostça başladı ve dostça bitti

Açılış sonrası Gema Polimer Şile Yıldızspor seyircisinin önünde TFF 3.Lig 3. Grup ekiplerinden Modafen ile idman maçına çıktı. İki ekibinde tüm oyuncularına forma şansı verdiği karşılaşma tempolu geçerken mücadelede gol sesi çıkmadı.

Aykırı: İlk maçımıza 3 puanla başlamak istiyoruz

Gema Polimer Şile Yıldızspor Genel Kaptanı Mustafa Aykırı ” Kurbanımızı keserek dualarla açtığımız 2021-2022 sezonunun ilk maçına gelecek hafta evimizde oynayacağımız Çarşambaspor maçı ile başlayacağız.İlk maçlar her zaman zordur, saha ve seyirci avantajımızı kullanarak ilk maçımızı kazanmak istiyoruz. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır. Cumartesi günü Saat 16:30‘da oynayacağımız önemli maçımıza tüm taraftarlarımızı ve sporseverleri davet ediyoruz ” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir