Sektöre Yeni Soluk, İddialı bir İsim, ASLAND Gayrimenkul ve Mimarlık

Profesyonel hizmet anlayışı ile Gayrimenkul sektörüne farklı bir imaj kazandırıp, hayali gerçeğe dönüştüren Asland Gayrimenkul ve Mimarlık ofisi Şile Üsküdar caddesinde hizmet vermekte.

Asland Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Battal basına verdiği kahvaltı sonrası, önce kendini sonra sektöre kattıkları artı değeri anlattı.

 Fatih Mehmet Battal 15 yıl Petrol Ofisi Genel Müdürlüğünde çalışmasının ardından Şile’yi çok beğendiği için Şile’de şirket kurma kararı aldığını ve bir yıldır Şile’de faaliyet gösterdiklerini belirtti.

Battal konuşmasına şöyle devam etti; “önce ASLAND Gayrimenkul Yatırım A.Ş. yi, akabinde de ASLAND Mimarlık Ltd. Şirketini kurdum. Şile’yi çok seviyoruz ve değer katmaya geldik. Aynı zamanda buradaki Mimarı ofisimiz 7 kişiden oluşuyor. Kadın istihdamına çok önem veriyoruz. Bunun yanı sıra genç ve tecrübesiz arkadaşlara fırsat tanıyıp, onların iş hayatına katılıp tecrübe edinmelerini hedefliyoruz. Şile’nin bir Göktürk, bir Zekeriyaköy  olmaması için hiçbir sebep ve neden yok. Şile’nin gelişmesi yönünde çalışmalarımızı yapacağız. Şile’de köy- kent projeleri kurmayı hedefliyoruz, planlarımız arasında mevcuttur” dedi.

ASLAND Gayrimenkul ve Mimarlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Battal,özellikle pandemi sonrası müstakil yaşama rağbetin arttığını ve bu nedenle  hızlı bir şekilde gelişmekte olan Şile’ye artı değer katmayı hedeflediklerini anlatırken özellikle köy-kent, köy –doğa ve müstakil yaşamı ön planda tutuyoruz ve planlarımızı ve projelerimizi buna göre tasarlıyoruz. Şile’nin önü çok açık, kalite Şile’ye gelecek. Mesela gelir seviyesi yüksek Erenköy ve Bağdat Caddesinde yaşayan insanlar oraları terk edip Şile’ye gelecekler. Bunu samimiyetimle söylüyorum, gördüğüm tablo budur. Beyaz yaka diyeceğimiz profil Şile’nin bir çok yerine yerleşecekler. Çayırbaşı, Kabakoz, İmrenli, Akçakese, Karacaköy, Şuayipli ve birçok sahil kesimin yanında  talep iç köylere doğruda kaymaya başladı. Şile’nin doğasını, havasını, güzelliklerini bilmeyenler de öğrenecekler ve talep gün geçtikçe artacak.

Plajlarıyla, kum zambaklarıyla, bol oksijen temiz havasıyla Şile’de olmak, Şile’de yaşamak gerçekten bir ayrıcalıktır.

Şile ASLAND Mimarlık ofisinde farklı projelere imza attıklarını ve doğayla iç içe bir yaşam sunduklarını,  mimari hakkında binalarda sanatın ön plana çıktığı, kibrit kutusu evler değil de dışarıdan bakıldığında içi kadar dışı da güzel ve estetiğiyle uyumlu yapılar yapıldığının altını çizdi.

Şu ana kadar yapmış oldukları ve yapacakları projelerle Şile’ye ait bir mimari akımı başlatacaklarını ifade eden Mehmet Battal Alaçatı örneğini verdi ve “bu görsellerle de görülecektir” dedi.

Asland Mimarlık ofisinde çalışan proje ekibi (mimar, iç mimar ve programcı) genç beyinlere sağladıkları teknolojik ekipmanlar, değil Şile’de, İstanbul’da dahi bulunmamaktadır. Çalışanlarına  iş imkanının yanında eğitimler aldırarak hem işlerinde hem de gelecekte ki kariyerlerine destek oluyorlar. Işık Üniversitesi Mimarlık bölümü öğrencilerini de ofislerinde görmeyi arzu ettiklerini belirten iş insanı Fatih Battal, “buyursun ofisimize gelsinler, ekipmanlarımızdan yararlansınlar biz de onların fikirlerinden yararlanırız. Gençlerin fikirleri, hayalleri bizlerden çok farklıdır ve bizler onları çok önemsiyoruz. Amacımız zaten buradaki gençlerin gelecekteki ufkunu açmak. Onlara destek olmak.

Tasarlayıcı, geliştirici, inşa eden bir Mimarlık ofisi ve yaklaşık 10 çalışanıyla birlikte Şile’de hizmet veren ASLAND Gayrimenkul “hayalleri gerçeğe dönüştüren” firma olarak sektörde iddialı olduklarını belirttiler.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ordululardan Başkana Teşekkür

Şile Ordulular Derneği düzenledikleri kahvaltı programında  Belediye Başkanına teşekkür plaketi verdiler. Şile Belediye Başkanı İlhan …

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir