Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart Yerel seçimlerinde mahallesinden muhtar adayı oldu.

Şile Bizim FM Radyosu Şile’nin Yıldızı’ programında Yasemin Eryıldız’ın konuğu olan Seyhan Acar, aday olmasının gerekçelerini açıklarken, köyü için de birçok projesi olduğunu ifade etti.

Seyhan Acar, ‘doğup büyüdüğüm köyüme bir şeyler verebilmek, doğası, denizi, ormanıyla Şile’nin en güzel köylerinden biri olan Kabakoz’u hak ettiği yere getirmek için muhtar adayı oldum. Acar, Kabakoz denizine artık rahat bir şekilde giremediklerini, derenin de ıslah edilmesi gerektiğini ifade etti. Mahallesinin birçok sorunu olduğunu ve hizmet etmek sabırsızlandığının altını çizdi.

Seyhan Acar, kendini şu şekilde tanıtıyor:

Ben Seyhan Acar: 1981 İstanbul doğumluyum. Annem ve Babam Kabakoz’ lu olup, babam Selemelerden Muammer Acar, annem Partozlardan Kadriye Acar’dır. Kız kardeşim Nagihan Acar, rahmetli abim Volkan Acar’dır. 4 ve 16 yaşlarında iki kız annesiyim. Çocukluğumun her yaz tatilinde geldiğim memleketim köyüm Kabakoz’ a yerleşme kararı aldım ve 4 senedir Kabakoz’ da ikamet etmekteyim.

2006 yılı Yıldız Teknik Üniversitesi, Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünden mezun oldum. 2006-2022 yılları arasında Gayrimenkul Değerleme sektöründe çalıştım. 1 senedir gayrimenkul sektöründe hizmet vermekteyim. ACR Gayrimenkul firma sahibiyim.

Çocukluğumun en güzel yıllarının geçtiği köyüm Kabakoz’un hak ettiği yeri ve değeri bulabilmesi için Kabakoz Mahallesi muhtarlığına adaylığımı koydum. Çıktığım bu yolda desteklerinizi bekliyorum.

gemma johannes – 2

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

2 Bin Kişiye Balık Ekmek İkram Edildi

Ümraniye Belediyesi, Adem Yavuz Mahallesi’nde kurulan semt pazarında vatandaşlara balık ekmek ziyafeti yaşattı. Ümraniye Belediye …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir