Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve mimari çizimleri Şile Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Karamandere Ekrem Özbilgin Camisinin temeli törenle atıldı.

Ekrem Özbilgin’in Aziz Hatırası için

Karamandere Mahallesi’nde eski cami yeri üzerinde inşa edilecek yeni caminin temel atma töreni Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Temel atma töreninde konuşma yapan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Merhum Ekrem Özbilgin ağabeyimizin isminin yaşatılacağı camimizin projesini belediye olarak gerçekleştirdik. Mahallemize hayırlı olsun ayrıca iş insanı Ömer Özbilgin ve tüm aile fertlerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarımızı, ibadetlerimizi kabul eylesin. Merhum Ekrem Özbilgin ağabeyimizi bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyorum.” dedi.

“Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Şimdiden Şile’mize Hayırlı, Uğurlu Olsun.”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, törendeki konuşmasında camilerin, dini ve kültürel yaşamın canlanması açısından önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, “Karamandere Ekrem Özbilgin Camii inşallah bölgemize fazlasıyla yetecek güzel bir ibadethane. Kutsallarımız, bayrağımız, camimiz, minaremiz, ezanımız ve toprağımız bizim vazgeçilmezimiz. Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Şile’mize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Şile Belediyesi’nin “Söz verdiği Gibi” Bir Hizmet Projesi Daha Hayata Geçti

Yapılan konuşmaların ardından Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ile birlikte İlçe Millî Eğitim Müdürü Okan Ayhan, İlçe Müftüsü Necmi Ünsal, iş insanı Ömer Özbilgin, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve mahalle sakinlerinin katıldığı törende Karamandere Ekrem Özbilgin Camii’nin temeli dualarla atıldı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir