Başkan Ocaklı İsaköy ve Kurfallı’da Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Şile için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam eden Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı, 31 Mart mahalli idareler seçimleri kapsamında yaptığı Şile köy ziyaretlerine  İsaköy ve Kurfallı Mahallesi ile devam etti.

“Şile’mize Yeni Sosyal Donatı Alanları Kazandıracağız.”

Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı, İsaköy’deki konuşmasında kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara, insan odaklı yepyeni hedefler ile Şile için 31 Mart seçimlerinde herkesin kazanacağı bir destan yazacaklarını söyleyerek: “Günbegün hemşehrilerimizle buluşmaya, kucaklaşmaya, sohbetlerine ortak olmaya devam ediyoruz. Şile için kurduğumuz hayaller, planladığımız hedeflerle ilçemizi daha ileriye taşıyacağız. Yeni dönemde hayata geçireceğimiz tematik park ve yeni halı saha projelerimizle gençlerimize ve çocuklarımıza yeni sosyal donatı alanları kazandıracağız.” dedi.

“Yeni Dönemde Vizyoner Çalışmalarımızla Şile için Çalışmayı Sürdüreceğiz.”

Kurfallı’da kendisini dinlemeye gelen vatandaşlar ile karşılıklı değerlendirme ve istişarelerde bulunan Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı, burada yaptığı konuşmada vatandaşlara: “Bugünkü halk buluşmalarımızın son durağı olan Kurfallı’da, mahalle sakinleri ile bir aradayız. Şile Belediyesi olarak projelerimizi, sözlerimizi birer birer yerine getirirken, yeni dönemde Şile için, insanımız için ortaya koyacağımız vizyonu da ayrıca planlıyoruz. Yeni dönemde insanımıza, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza odaklanmış çalışmalarımızla sizin için çalışmayı sürdüreceğiz. Yeni döneme yeni vizyon projelerimiz ile gireceğiz.” diye seslendi.

Mahalle buluşmalarında, büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı, vatandaşlardan gelen sıcak karşılama karşısında duyduğu memnuniyeti ifade ederken, vatandaşlar da onu aralarında görmekten dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirttiler.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

2 Bin Kişiye Balık Ekmek İkram Edildi

Ümraniye Belediyesi, Adem Yavuz Mahallesi’nde kurulan semt pazarında vatandaşlara balık ekmek ziyafeti yaşattı. Ümraniye Belediye …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir