Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı Mali Müşavir Cengiz Çetin oldu.

Cengiz Çetin Kimdir:

1968 yılında İstanbul Şile’de doğdu. Lisansını; 1994 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nden, yüksek lisansını ise Marmara Üniversitesi Maliye Bölümü “Mali Hukuk” alanından yüksek dereceyle mezun olarak tamamladı.

2006 yılında EF International Language School Londra şubesinde; “Genel İngilizce” ve 2009 yılında ESE European School Of English’ de “Business English” eğitimlerini başarıyla tamamladı.

Evli olup iki kız çocuk babasıdır.

1987 Yılında İstanbul Defterdarlığının açtığı sınav sonucunda başarılı olarak vergi memuru olarak çalışma hayatına başladı. Memurluk görevinden sonra; Türkiye’nin önde gelen holdinglerinde, yerli ve yabancı sermayeli, ulusal ve uluslararası şirketlerde muhasebe, mali işler ve finans müdürlüğü yaptı. Halen Holding ve Kurumsal firmalara mali danışmanlık hizmeti vermektedir.

2003 yılından beri “Serbest Muhasebeci Mali Müşavir” unvanına sahip olup, 2012 yılında “Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim”  ve 2014 yılında ise Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu’ndan “Bağımsız Denetçi”  lisans belgelerine sahip bulunmaktadır.

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve TÜRMOB üyesidir.   

Siyasete, 1989 yılında Refah Partisi Beyoğlu teşkilatında mahalle sorumlusu olarak başlayıp, Bayrampaşa, Esenler ilçe teşkilatlarında 1998 yılına kadar çeşitli kademelerde görev aldı.

Refah Partisi’nin kapatılmasından sonra; 1998-1999 yıllılarında Fazilet Partisi İzmit İlçe yönetim kurulu üyesi ve Yenidoğan Mahalle ve İzmit Köyleri Müfettişi olarak çalıştı.

İYİ Parti Şile Kurucu üyeliği ve Mali İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

2023 Yılı genel seçimlerinde CHP Şile Soğullu Mah. Müşahitliği ve Türkiye Şile Gönüllüsü olarak çalıştı.

1994 yılında Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nca; Mahalli İdareler Enstitüsü’nde yerel seçim aday adayları için düzenlenen 2.dönem “Mahalli İdareler, Şehir Planlaması ve Belediyecilik” eğitimini başarıyla tamamladı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

2 Bin Kişiye Balık Ekmek İkram Edildi

Ümraniye Belediyesi, Adem Yavuz Mahallesi’nde kurulan semt pazarında vatandaşlara balık ekmek ziyafeti yaşattı. Ümraniye Belediye …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir