İstanbul Gazeteciler Federasyonu’ndan Sedat Savaşa Doğum Günü Süprizi

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Meslektaşının doğum gününü unutmadı.

 CHP Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in gazetecilerle yaptığı kahvaltılı program sonrasında, Federasyon Başkanı Ali Rıza Yıldız, önceden hazırlattığı doğum günü pastasını, masaya getirterek haberci Sedat Savaş’a  doğum günü sürprizi yaptı.

Diğer haberci arkadaşları ile birlikte Savaş’ın doğum gününü kutlayan Yıldız, doğum günü pastasını Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez ile birlikte kesti. Bu mutlu anı haberciler hep bir ağızdan ‘İyi ki doğdun Sedat’ diyerek coşku içinde kutladılar.

MUTLULUKTAN GÖZLERİ YAŞARDI.

Hiç beklemediği bu sürpriz karşısında, çok duygulanan Sedat Savaş’ın mutluluktan gözlerinin yaşardığı görüldü. Meslektaşları arasında çalışkanlığı ve tarafsız haberciliği ile bilinen Sedat Savaş,kestiği doğum günü pastasını Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez ve CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, eski aday Seyfettin Yıldırım ile haberci arkadaşlarına ikram etti. Doğum günü pastası afiyetle yenildi, bol bol sohbet edildi.

ALTMIŞ DÖRT YAŞINA GİRDİ , MAŞALLAH.

Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez ve haberciler Sedat Savaş’ı tebrik ederek,nice sağlıklı yaşlar temennisinde bulundular. Altmış dört yaşına giren , çalışkan,dürüst, vefakar haberci Sedat Savaş, kendisine sürpriz doğum günü hediyesi sunan, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’a çok teşekkür etti Savaş ‘İyi ki sizin gibi dost meslektaşlarım var, hepiniz sağ olun, var olun’ diyerek teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Biz de Muhabir Tv ailesi olarak meslektaşımız Sedat Savaş’ın doğum gününü kutlar,meslek hayatında başarılar dileriz.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir