Ordululardan Başkana Teşekkür

Şile Ordulular Derneği düzenledikleri kahvaltı programında  Belediye Başkanına teşekkür plaketi verdiler.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın hemşeri derneklerine verdiği destek üzerine, Şile Ordulular Derneğinden kendisine teşekkür plaketi takdim edildi.

26 Kasım Pazar Günü Şile Nikah Sarayında verilen kahvaltıya yoğun katılım gösteren Ordulular, başkana teşekkür etti.

Kahvaltı sonrası konuşma yapan Şile Ordulular Dernek Başkanı Zihni Rafet Toygan; programımızın asıl amacı uzun zamandır bir araya gelmemiştik, hem bir araya gelip sohbet edip birlikte kahvaltı yapmak hem de sağolsun Belediye Başkanımız derneğimizin yeni yerinde bizlere vermiş olduğu katkılara ufakta olsa bir plaketle teşekkür etmektir. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’da; “birlik ve beraberliğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Dernekçilik işi kolay değil, ciddi zaman ve gönül işidir. Başkanımız da bu işi gayet güzel bir şekilde yapıyor. Siz dostlarımızı bir arada görmek bizleri de mutlu etti. Ordulu olmasak ta Ordu’nun her yerini sağ olsun dostlarımız sayesinde gezdik, gördük, onların samimiyetine, kültürüne ve bereketine ortak olduk. Şile’nin en güzel yerinde Ordulular Derneği var. Zihni kardeşimiz kendisine yakışanı yapıyor. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Açılışı umarız hamsili bir şekilde yapar. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini Filistin’de, Gazze’de  yaşanan katliama getirerek  orada yaşanan zulme dikkat çekti. Ve “hepimizin yüreği dağlanıyor. İsrail’i ve İsrail soyunu Allah kahretsin’ dedi.

Konuşmaların ardından Şile Ordulular Dernek Başkanı kendisine plaket takdiminde bulundu ve destekleri için teşekkür etti.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir