Şile Belediyesi Geleneksel Ramazan Ayı Kültür Gezileri Başladı

Şile Belediyesi tarafından Ramazan ayına yönelik olarak düzenlenen Geleneksel Ramazan Ayı Kültür Gezileri başladı. Şileli vatandaşların Ramazan ayının manevi ikliminde gezilere ilgisi büyük oldu.

Ramazan Ayının Her Günü Hem Maneviyat Hem Kültür Dolacak

Şile Belediyesi organizasyonu ile gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Ayı Kültür Gezileri ile Ramazan ayı boyunca İstanbul’daki tarihi ve dini mekânlar ziyaret ediliyor. Kayıtların başladığı turlar kapsamında Ramazan ayının başlamasıyla birlikte her gün Çamlıca Camii’ne ve İslam Medeniyetleri Müzesi’ne, Hz. Yuşa tepesine, türbesine ve Eyüp Sultan Camii’ne  rehber eşliğinde geziler düzenleniyor.

Şile Belediyesi Ücretsiz Hizmetleri Ramazan’da da Devam Ediyor

Günübirlik olarak düzenlenen turlar ücretsiz şekilde vatandaşların hizmetine sunulurken, rehber eşliğinde Çamlıca Camii ve İslam Medeniyetleri Müzesi, Hz. Yuşa tepesi, türbesi ve Eyüp Sultan Camii  ziyaret ediliyor. Ramazan boyunca hizmet verecek turlar kapsamında ayrıca iftar ikramı da yapılmakta. Şile Belediyesi Geleneksel Ramazan Ayı Kültür Gezilerine katılım sağlamak ve detaylı bilgi almak için Beyaz Masa’ya uğrayabilir veya 05345097986 no’lu iletişim hattından yetkililere ulaşabilirsiniz.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir