Gelecek Partisi Şile İlçe Kongresi Gerçekleşti

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığındaki Gelecek Partisi Şile İlçe Teşkilatı ilk kongresini gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi Şile Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Sadık Çağlayan,, delegelerin oyunun tamamını alarak Gelecek Parti Şile İlçe Başkanı seçildi.

Şile 1. Olağan kongresi 16 Mart Salı günü Şile Nikah Sarayında gerçekleşti.

Kongreye; Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin’in yanı sıra İl Başkan Yardımcıları, teşkilat başkanları, CHP Şile İlçe Başkanı İbrahim Çelik, İYİ Parti Şile İlçe Başkanı Kahraman Koç, Şile Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Özgür ve delegeler katıldı..

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından divan seçimi yapıldı. Gelecek Parti Şile Kurucu Başkanı Mehmet Sadık yaptığı konuşmada; “kongrelerimiz bizim için yenilenme, tazelenme ve bayram coşkusunu yaşamak ve hedeflerimizi daha ileriye taşımak için bir vesiledir. Kurucu İlçe Başkanlığı şahsıma tebliğ edildiği günden bugüne yanımızda bizimle beraber yürüyen Gelecek Partisi Şile İlçe yönetim kurulu, Kadın kolları, gençlik kolları,ve mahalle temsilcilerimize huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. İnsan nerede olursa olsun, sevdikleri yanında ise orası inan için dünyanın en güzel yeridir. Gelecek Partisi insan onurunu merkeze alan bir partidir. Bu anlamda Gelecek Partisi etnik, dini ve mezhep ayrımlarına dayalı yaklaşımlara karşı toplumun her kesimini ve her bireyi kapsayan bir siyasi anlayışın sözcüsüdür. Farklılıklarımızı asla ve kat-a bir ayrıştırma değil, daima bir zenginlik aracı olarak görüyoruz. Değerli hazirun bizim yolumuz ve hedefimiz bellidir. Şile’mizi, İstanbul’umuzu, Ülkemizi daha müreffeh bir ülke yapıp, dünyayı daha yaşanılır bir hale getirmektir. Bu coğrafyanın gelişmesi için var gücümüzle çalışacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın”  dedi.

Protokol konuşmalarında Gelecek Parti İl Başkanı Av.İsa Mesih Şahin’de konuşmasında  kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi ve seçilen yönetime başarılar diledi. İl Başkanının konuşması arasında Genel Başkan Ahmet Davutoğlu canl telefon bağlantısı yaparak salonu selamladı. Davutoğlu İlçe Başkanına, Şilelilere ve ailelerine selamlarını iletti. Kongreye katılmayı arzu ettiğini ve farklı bir programdan dolayı katılamadığını fakat en kısa zamanda hep birlikte Şile’de olacaklarını ifade ederek yeni seçilecek olan yönetime başarılar diledi.

Protokol konuşmalarının ardından seçime geçildi ve tek liste ile birlikte oyların tamamını alan Mehmet Sadık Çağlayan başkan seçilerek güven tazeledi. Çekilen hatıra fotoğrafı ile kongre son buldu.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

2 Bin Kişiye Balık Ekmek İkram Edildi

Ümraniye Belediyesi, Adem Yavuz Mahallesi’nde kurulan semt pazarında vatandaşlara balık ekmek ziyafeti yaşattı. Ümraniye Belediye …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir