Şileli Hayvancılara Belediyeden Müjde, 3 Yıl Boyunca Aşı Bedava

Şile Belediyesi ile İlçe Tarım Müdürlüğü ile imzalan protokolde büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkla uğraşan çiftçilerin aşı masrafları 2024 yılına kadar Şile Belediyesi tarafından karşılanacak.

Şile Belediyesi Mercan Köşk Sosyal Tesislerinde bir araya gelen taraflar kahvaltı sonrası karşılıklı protokol imzaladı.

“Her Zaman Çiftçimizin, Üreticimizin Yanında Olacağız ve Desteklerimizi Süreceğiz!”

İmza öncesi konuşan Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; Şile Belediyesi olarak, tarım ve hayvancılıkta çiftçi ve üreticilere yardım, koruma ve katkı sağlama vizyonu doğrultusunda desteklerinin süreceğini ifade ederek: “Bugün Şile için bereketli bir gün. Hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimize ilk müjdemizi paylaşmak istiyorum. Şile Belediyesi olarak, hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimizin sahip olduğu büyükbaş ve küçükbaş hayvan sürülerinin yıllık aşı ihtiyacını biz karşılıyoruz. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ile yaptığımız protokol kapsamında 2022-2024 yılları arasındaki aşılama masraflarını üstlenmiş bulunuyoruz. Her zaman üreticimizin yanında olacak, tarıma ve hayvancılığa desteklerimizi sürdüreceğiz. Çiftçimizin, üreticimizin her zaman destekçisiyiz ve yanlarındayız.” dedi.

İlçe Tarım Müdürü Kemal Benli’de çiftçilerin aşı masraflarını üzerlerinden almak için başkana yardım teklifi götürdüklerinde başkanın cevabının hiç düşünmeden “Derhal” olduğu ve gerekli talimatları hemen verdiğini ifade ederek Belediye Başkanına teşekkür etti.


Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, protokol imza töreninde ayrıca bölgede hayvancılıkla uğraşan çiftçilere ikinci müjdeyi de vererek, yapılacak çalışmanın tamamlanması sonrası hazırlanacak yeni bir protokol ile hayvancılıkla uğraşan çiftçilere, veterinerlik hizmetleri desteğinin yine Şile Belediyesi tarafından karşılanacağını duyurdu.  

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın ev sahipliğinde yapılan Protokol programına İstanbul İl tarım Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Harun Sivrikaya, İlçe Tarım Müdürü Kemal Benli, Şile Jandarma Komutanı Bnb. Özgür Çakıcı, Emniyet Amiri Mustafa Özdemir, Şile Muhtarlar Dernek Başkanı Timur İzmir ve bazı muhtarlar ile çiftçiler katıldılar.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir