Ak Parti Şile, Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim çalışmaları kapsamında Şile AK Parti İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezini törenle açtı.

Ak Parti Şile İlçe Başkanı Erdoğan Akgül ve Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarının ev sahipliğinde, Seçim Koordinasyon Merkeziinin açılışına Ak Partri Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Cumhur İttifakı olarak Şilemizi karış karış dolaşıyoruz. 

14 Nisan Cuma Günü gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış konuşmasını Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül yaptı,

Başkan Akgül konuşmasına 6 Şubat Depreminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve yaralılar geçmiş olsun diyerek başladı ve herkesin Ramazan-ı şerifini tebrik etti. Allah bizleri bayramımıza da kavuştursun. Takibiiki bizim en büyük bayramımız 14 Mayıs gecesi olacaktır. Bunun için buradayız. Erdoğan Akgül önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler için Şile’nin hazır olduğuna dikkat çekti ve şu ifadelere yer verdi. “2002 yılından bu zamana kadar Ak Parti her seçimden zaferle çıkmanın gururunu yaşıyor. 2023 seçimleri Türkiye’nin yüzyılı seçimleri diyoruz. Bu sadece bir seçim olmaktan çıktı, artık memleket meselesi haline geldi. Bu mihmalde bizler Cumhur İttifakı olarak Şilemizi karış karış dolaşıyoruz.  14 Mayıs’a kadar Milletvekillerimizin seçimine, Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesine en büyük katkıyı Şile yapacaktır. O yüzden de gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Allah bu birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yeniden Refah Partisi Şile İlçe Başkanı Engin Koro ve MHP Şile İlçe Başkanı Mustafa Pıçak’ta birer konuşma yaparak” Cumhur ittifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı ve Milletvekillerimizi kazandırmak için gece gündüz çalışacaklarını ifade ettiler.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’da açılış konuşmasında Millet İttifakına yüklendi ve “biz emirleri kandilden değil, Cumhurbaşkanımızdan alırız” dedi, Başkan İlhan Ocaklı açılış konuşmasında şunları söyledi. “Malum yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle Cumhurbaşkanımız ve Devlet büyüklerimizin aldığı karar doğrultusunda bu seçim sessiz bir seçim propagandası yürütülecek. Dolayısıyla bizde buna uyarak sessizce sembolik olarak Seçim Koordinasyon Merkezimizi açıyoruz. Fakat buradaki sessizliğimiz arazideki sesimizin sesi olacak. Bunun için hep beraber mücadele etmeye devam edeceğiz. İnanın bu milletin karşısına çıkacak alnımız ak, yüzümüz paktır. Sahaya çıktığımızda, kapı kapı dolaştığımızda vereceğimiz mesaj net. Kimler kimlerle saf tutuyor buna bakmak lazım. Biz emir alırsak o emri Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan alırız. Bu seçim Cumhuriyet tarihinin yaşadığı en önemli seçimlerden bir tanesi. Her seçim birbirinden önemliydi ama artık bu seçim Ak Parti, kara parti,beyaz parti, siyah parti meselesi olmaktan çıktı. Çok net söylüyorum. Kandil patır patır açıklamalar yapıyor, bizim kürt kardeşlerimizle bir sorunumuz yok. Onlar bizim bin yıllık kadim dostlarımz. Devlet her yerde devlet. Bu memleketi bölemeyeceksiniz, bu memleketi böldürmeyeceğiz. Buna fırsat vermeyeceğiz, oyunun büyüklüğünün farkındayız.

Bu millet gerekeni yapacak. “Efendim patates soğan güle güle Erdoğan. Ne demek bu ya. Patates, soğan vatanın varsa ekersin, vatanın yoksa nereye ekersin. Bakın Ukrayna’dakiler dağıldılar. Rusya’da, Ukrayna’da, Irak’ta savaş var. Etrafımızda her yerde savaş var. Ama Türkiye dimdik ayakta. Ekonomik kriz var, her yerde kriz var. Dünyada kriz var. Tarihinde ilk defa kendi uçağını, helikopterini, silah savunmasını yapan bir Türkiye Cumhuriyeti var. Bunu görmeyen gözü Allah’a havale ediyorum. Bu milli bir davadır, milli bir duruştur. Bu milletin beka meselesidir. Bugün herkes taraf olmak zorundadır. Tarafımız belli. Ben Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş insanlara da sesleniyorum. CHP’nin içinde CHP’li bırakmadılar, Ulusalcı bırakmadılar. Atatürkçü bırakmadılar hepsini kovdular. Bu değerlere kim sahip çıkıyor, yine biz sahip çıkıyoruz. Bilmem kim diyor ki Türkiye 25 eyalete bölünecek, Kürdistan kurulacak, Apo bırakılacak. Binlerce şehit verdik bu toprak için kan akıttık. Ne için,yok öyle bir dünya. Herkes yaptığının cezasını çekecek.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak bir ayrıcalıktır. Kürdiyle, Türkiyle, lazıyla, Çerkeziyle, boşnağı, abazasıyla bir ve beraberiz, kardeşiz. Bunu kimse ayıramayacak, bölemeyecek” dedi.

seçimlere hep birlikte çok çalışıp, hep beraber kazanacağız”

Ak Parti İstanbul Milletvekili  Fatih Süleyman Denizolgun’da yaptığı konuşmada; “2002’den beri bu güne kadar 14 seçim geçirdik, hepsinden galip çıktık 14. Mayıs’ta inşallah 15. Seçim galibiyetimiz olacak. Şile İstanbul ve Ankara’da örnek gösterilen bir ilçedir. Çalışkanlığı ve iki başkan arasındaki uyumu takdire şayandır. Şile benim için de ayrıcalıklı bir ilçedir. Ben ilk vekil adayı olduğumda Şile’ye gelmiştim. Bu günde Şile’deyim. Önümüzdeki seçimlere hep birlikte çok çalışıp, hep beraber kazanacağız” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Konuşmaların ardından hep birlikte kurdele kesimi yaparak Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdiler.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir