Gazeteciler Çifte Bayram Kutladı

Kısa bir süre önce kurulan İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu, boğazın derin sularında çifte kutlama yaptı.

Hem Federasyonunun kuruluşunu hem de  24 Temmuz Basın Bayramını özel bir tekne ile boğaz gezisi yaparak kutlayan gazeteciler, önce teknede kahvaltı yapıp ardından kendilerini boğazın serin sularına bıraktı.

Federasyon Başkanı Ali Rıza Yıldız öncülüğünde düzenlenen etkinliğe Dernek Başkanları ve Federasyon üyeleri katıldı.

Üsküdar’dan tekneye binen gazeteciler, gün boyu mavi yolculuğun keyfini çıkardı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ayağına demir atan teknede kendileri için özel hazırlanmış öğlen yemeği yedikten sonra mesleklerinin sorunlarını masaya yatırdılar.

Son çıkan yasa ile Basın İlan Kurumuna ateş püsküren gazete ve İnternet Haber Sitesi sahipleri, “yetkililerin acil düzenleme yapması konusunda fikir birliğine vardılar.

Gazete ve Haberciler Federasyon Başkanı Ali Rıza Yıldız, yıllardır basın ilan konusunda mücadele ettiklerini, birlik ve tüm gazeteci ve İnternet Habercilerini birlik ve beraberliğe davet etti.

Yıldız “bu gün stres atmaya geldiniz, havalar ayrı bunalttı, ekonomi herkesin bildiği gibi malum ortada. Bizlere çok görevler düşüyor, birlikte hareket ettiğimiz takdirde birçok şeyi değiştirebileceğimize inanıyorum. Mesleğimiz zor ve çok kısıtlı şartlarda görevler yapılmaya çalışılıyor. O yüzden bende sizlere hem Federasyonumuzun kuruluşunu hem de 24 Temmuz Gazeteciler Bayramını kutlamak için böyle bir organizasyon düzenledim. Bu tür organizasyonlara şartlar ölçüsünde devam edeceğiz “ dedi.

Federasyon üyeleri gün boyu hem bir arada olmanın hem de boğazın maviliğinde günün keyfini doyasıya çıkardı.

24 Temmuz Basın Bayramında yönetimini ve üyelerini unutmayıp onlara özel bir program hazırlayan Ali Rıza Yıldız’a tüm gazeteciler teşekkür etti.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir