Balıkesir’de Başarılı Bir Ümraniyeli

Aslen Ümraniyeli olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan, kentte yaptığı çalışmalar ile göz dolduruyor. Başkan Yücel Yılmaz’ın başarısına sunduğu katkı ile dikkat çeken Küçükkaptan, Ümraniyeliler tarafından da takdir ile izleniyor.

Son dönemde özellikle İstanbul yerel basınını konuk etmesi ve ilde yapılan çalışmaları yerinde anlatması ile dikkat çeken Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın başarılı yönetimi, AK Parti belediyeciliğine örnek işlere imza atmaya devam ediyor.

Geçmiş dönemlere göre iyi organize olan, kamu kaynaklarını doğru kullanan, işçisini siyasi saiklere göre değil niteliğine göre seçen ve eğitimini hiç aksatmadan yapan, israfı değil halkın malına insafı önceleyen bir büyükşehir belediyesi olması sebebiyle Balıkesir Belediyesi seçmenleri kadar çevre illerde de takdir topluyor.

Vaad ettiği projeleri bir bir tamamlayan Yılmaz ortaya koyduğu performansın yanında, belediyede oluşturduğu sürdürülebilir sistemle de örnek oluyor.

Yücel Yılmaz Balıkesir’de İstanbul’da başarıdan başarıya koşmuş bir isimle çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yapan Dr. Mustafa Küçükkaptan hem şehirciliği bilen, bu alanda yüksek öğrenim görmüş kişi olarak önemli, hem yöneticiliği bir makam değil saha elemanı kadar dirayetle yapan duruşu ile de önemli bir kişilik olarak Yılmaz’ın ekibinde öne çıkıyor.

İstanbul Ümraniye’de belediyecilik tecrübesini geliştiren, ömrünün okul çağları dahil öenmli bir kısmını o ilçede geçirmiş yani metropol kentte yetişmiş bir yönetici olan Küçükkaptan, bu görevini de layıkı ile yaparak geldiği ilçenin de yüz akı oluyor.

Ümraniyeli onu önce özel kalem müdürü sonrasında ise Belediye Başkan yardımcısı olarak nerede ise 30 seneye yaklaşan tecrübesi ile güzel hatırlıyor.

Balıkesir’in özellikle tarihi dokusuna önem veren, kentin geçmişinin izlerini su yüzüne çıkaran çalışmaları ile ülke çapında dikkat çeken çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, bölgesinde yoğun olarak yapılan tarımsal faaliyete ve çiftçiliğe destek vermesi ile de kalkınmaya katkıları ile medyada çok konuşulan, vatandaşın da memnuniyet duyduğu işleri de aksatmadan sürdürüyor.

Kentin 20 ilçesine ayrı ayrı ciddi hizmetler veren, ulaşım, tarım ve istihdam yaratan projeler başta her konuda son 4 yılda ciddi çalışmalar yapan belediyenin Genel Sekreteri olarak görev yapan Dr. Mustafa Küçükkaptan’ın, Başkan Yücel Yılmaz ile birlikte sergilediği performans, İstanbul ve özellikle Ümraniye’den de dikkatle ve takdir toplayarak takip ediliyor.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir