Şile Belediye’si Köylerde Bakım Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor

Şile Belediyesi, vatandaşlarına daha iyi hizmet verebilmek için Şile’nin gelişen ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirdiği üstyapı bakım-onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu çerçevede, Şile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şile’de bulunan 57 kırsal ve 5 merkez olmak üzere toplam 62 mahallede cami, cami minaresi, okul, muhtarlık binası, şadırvan, kamu kurum binaları, köy kahveleri, çeşmeler, köy fırınları, düğün salonları, halı sahalar, imam lojmanları alanlarda gerçekleştirilen tamirat ve tadilat, arıza giderimi, tesisat bakımı, boya badana gibi detaylı üst yapı bakım ve onarım çalışmaları ile mahallelerin ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor:

Başkan Ocaklı; “Mahallelerimizin Her Noktasında İhtiyaç Duyulan Yenileme, Bakım ve Onarım Çalışmalarımızı Gerçekleştiriyoruz.”

Şile’de yaşayan her vatandaşın rahatını ve konforunu sağlamak için aralıksız çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; “Şile Belediyesi olarak ilçemizin her noktasında çalışmalar gerçekleştirmek için yoğun çaba gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın talepleri ve teknik ekiplerimizin tespitleri doğrultusunda güzel ilçemizde ihtiyaç duyulan her yenileme, bakım ve onarım çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Belirlenen plan ve program çerçevesinde tüm çalışmalar titizlikle sürdürülüyor.” dedi.

Mahallelerin Hizmet Çalışmaları İçin Toplamda 40 Milyon TL Kaynak Ayrıldı

Şile Belediyesi Fen İşleri̇ Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında, Şile mahallelerinin ihtiyaçları doğrultusunda 2019-2023 yılları arasında sadece üst yapı bakım onarım çalışmaları için toplamda 40 Milyon TL kaynak ayrılarak, ilçedeki camilerin genelinde 152 kalem farklı bakım-onarım çalışması, köy konağı, köy evi, muhtarlık binası vb. toplu kullanım alanlarında 428 kalem bakım-tadilat ve onarım çalışması, 42 adet yeni köy fırını yapımı, 56 adet köy fırınında bakım-onarım ve yenileme çalışması, kırsal mahallelerde 8.000 metre yeni yol açılması, 1.500 metre bordür, 500  m² kilit taşı, 400 metre oluk taşı ve 670 m² sabun taşı imalatı gerçekleştirildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir