Çekmeköy de AK Partiyi YÜKSELTEN Aday

Çekmeköy İlçe olduğu 2008 yılından bu yana siyaset sahnesinde olan . parti de ve belediyede icraa ettiği görevler dolayısı ile 2. Adam olarak Ahmet Poyrazın , Kurucu ilçe Başkanı olarak partinin 3 dönem kazanmasının sembol isimlerinden olan Şahmettin Yüksel 2024 Yerel seçimlerinde Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı oldu.
2009 da genç yaşına rağmen ilçe başkanı olarak kazanılan seçimlerde nerdeyse uyumadan çalışan , yeni kurulan bir teşkilatı karşısında ki tecrübeli rakiplerine rağmen başarıya ulaştıran Şahmettin Yüksel daha sonra siyaset hayatını Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı olarak devam etti.
Çalışkanlığı ve teşkilatçılığı ile baştan beri yol arkadaşlığı yaptığı Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyrazın Çekmeköye yaptığı yüzlerce hizmetin başarılı olması için mücadele etti.
2024 Yerel seçimlerinde Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı olan Şahmettin Yüksel seçim çalışmalarına yine 15 sene önce başladığı yerden başladı.
Önce Ahmet Poyraz ve teşkilat emektarlarından destek arayan Şahmettin Yüksele bu destek temayülde verildi.
İddialı kişiliği ve yönetim anlayışı ile Çekmeköy de kapı kapı dolaşarak parti emektarlarını da sürece katmak için çalışan Şahmettin Yüksel aday olarak sahaya indiğinde ses getirecek projeleri ile de çok konuşulacak.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir