İYİ Parti Şile Belediye Başkan Adayı Rahmi Çakar “Koltuk ve Makam Sevdalısı bir Adam Değilim”

İYİ Parti Şile Belediye Başkan Adayı Rahmi Çakar için Şile Değirmen Otel’de bir tanıtım toplantısı düzenlendi. Yoğun bir kalabalıkla tanıtımı gerçekleştirilen toplantıda her partiden tanıdık isimlerin olması dikkat çekti.

İYİ Parti Şile Belediye Başkan Adayı Rahmi Çakar

Yoğun katılımlı toplantıya İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, Hayrettin Nuhoğlu, İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu katıldı.

Programın açılış konuşmasını İYİ Parti Şile İlçe Başkanı Kahraman Koç yaptı ve partisine gösterilen ilgi ve alaka için herkese teşekkür etti.

Bölücü olmayacaksın, cemaatçi olmayacaksın, Hırsız olmayacaksın!”

Programa katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu, “İYİ Parti herkese kapılarını açabilen; ancak sınırları belli bir parti. Bölücü olmayacaksın, cemaatçi olmayacaksın, Hırsız olmayacaksın!” diye konuştu. Son 2 aydır TBMM’de İYİ Parti olarak Anayasaya uyulması konusunda çağrılarda bulunduklarını hatırlatan Nuhoğlu, Binali Yıldırım’ın istifa kararının doğru olduğunu; ancak Anayasaya sadakatten ayrılmayacağına dair namus ve şeref üzerine yemin edildiyse, buna uyması gerektiğini ifade etti. Yıldırım’ın şu anda siyasi faaliyet içinde olarak 94. maddeye aykırı davrandığını belirten Hayrettin Nuhoğlu, Meclis Başkanı sıfatıyla siyasi çalışma yapmayı durdurması gerektiğini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu

Ay yıldızımızı, ülkemizi en iyi yerlere taşımanın peşindeyiz

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu ise  “Ben bugün bu görkemli ortamda seçimin sonucunu gördüm” diye konuştu. “Rahmi Çakar üzerindeki mutabakat seçimin sonucunu belli ediyor” diyen Kavuncu, Çakar’ın Şile’yi önce İstanbul’un ve sonra tüm Türkiye’nin önemli bir turizm merkezi haline getireceğini ifade etti. “1 Nisan’da geleceğe umutla bakacağımız bir güne uyanacağız” diyen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı, “Biz ay yıldızımızı, ülkemizi en iyi yerlere taşımanın peşindeyiz” diyerek Rahmi Çakar’a da yerel seçimlerde başarılar diledi. 

Çile çekilmeden İYİYE ulaşılamayacağını bir kez daha idrak ettik.

Şile Belediye Başkan Adayı Rahmi Çakar, yaşadığı adaylık sürecindeki sıkıntılı döneme değinerek,  koltuk ve makam sevdalısı bir adam olsaydım küserdim, vazgeçer ve bırakırdı. Dedikoduların peşinde koşanlarla kavga ederdim. İtibarımız büyük zenginliğimizdir, hiçbir siyasi pazarlık içerisinde olmadım. Sevdamız makam sevdası değil, hizmet sevdasıdır. Gocunacağım hiçbir şeyim yok hamdolsun. Bu topraklar üzerinde yaşayan ve daha iyi bir Şile özlemiyle sadece şikayet eden birileri olmak yerine, taşın altına elini koyan bir idarenin temsiliyet hassasiyeti ile çıkılan yoldan geri dönmedim, kararlı bir şekilde yola revan olan geri dönemez dedik. Çile çekilmeden iyiye ulaşılamayacağını bir kez daha idrak ettik. İYİ Parti çatısı altında güçlenerek daha da büyüyecek ve korku iklimini kırarak, hiç kimseyi ayırt etmeden kucaklayacak olan gönül ittifakımız İYİ Parti Şile Belediye Başkan Adaylığımız Şile’mize, Ağva’mıza, köylerimize hayırlı olun” dedi.

Rahmi Çakar

İyi Parti Şile Belediye Başkan Adayı Rahmi Çakar konuşmasında, “İYİ Parti Lideri Meral Akşener, İl Başkanı Buğra Kavuncu ve tüm parti yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Şile bizim sevdamızdır, Şile bizim derdimizdir, Şile bizim aşkımızdır, bu bilinçle daha iyi bir Şile arzusuyla bu ilçede doğan ve bu ilçede doyan tüm vatandaşlarımızın geleceği adına temenniden öte icraat için yola çıkıyoruz” dedi.

Program sonrası kalabalık bir grup halinde Üsküdar caddesinden Belediye Meydanına yürüyüş yapıldı ve orada Seçim İrtibat Bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

İYİ Parti Şile İlçe Başkanı Kahraman Koç

Ak parti Şile Belediye Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Eren Özdemir

Adnan Sözer

hakkında Yıldız Haber

Ayrıca Kontrol Et

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Orhan Çerkez İstanbul Gazeteciler Federasyonu İle

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, İstanbul Gazeteciler Federasyonu ile kahvaltı programında bir araya …

Başkan Ocaklı İsaköy ve Kurfallı’da Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Şile için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam eden Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şile Belediye …

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir