Şile Ordulular Derneğinden Muhteşem İftar

Şile Ordulular Derneği, Dernek önünde muhteşem bir iftar programı organize ederek, Şile’nin siyasetçisini ve bürokrasisini Ordulularla bir araya getirdi.

Hemen her organizasyonda adından söz ettirmeyi başaran Şile Ordulular Derneğinin yeni ve genç başkanı Zihni Rafet Toygan, eski başkan Durmuş Gümüş’ün bayrağını devir alarak, kaldığı yerden organizasyonlara tüm hızıyla devam ediyor.

Mübarek Ramazan günlerinde güzel bir havada yüzlerce Şileli iftar açmak için Dernek Merkezi önünde bir araya geldi. Alanı tıklım-tıklım dolduran Şileli’ler Başkan Zihni Toygan ve yönetimi tarafından girişte karşılandı.

İftar programına Şile kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Belediye başkanı İlhan Ocaklı, Şile ilçe Emniyet müdürü Hamza Gümüş, Şile ilçe jandarma komutanı Özgür Çakıcı, Ordef yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Köleoğlu , Ordef Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Durmuş Gümüş, Ordef Yönetim kurulu başkan yardımcısı Nail İnce, Akdef Genel başkanı Mehmet Gümüş, Şile Ak Parti ilçe Başkanı Erdoğan Akgül, Şile CHP ilçe başkanı İbrahim Çelik, Şile MHP ilçe başkanı Mustafa Picak , Şile İyi Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç, Şile BBP Partisi İlçe Başkanı Birkan Ege, Şile DEVA Partisi İlçe Başkanı İbrahim Avcı, Şile GELECEK Partisi İlçe Başkanı Mehmet Sadık Çağlayan, Şile Belediyesi Meclis üyelerinden Hüseyin Özgür,Turan Özkan ,Doğan Gürsoy, Orhan Küçükerman, Şile ilçe Spor Müdürü Bedrettin Naim Arslan, Partilerin yöneticileri, bazı muhtarlar, STK Temsilcileri, Ordulu ve Şileli hemşehriler katıldı.

Kuran’ı kerim tilavetinin ardından okunan akşam ezanıyla birlikte oruçlar açıldı. Dernek Başkanı Zihni Toygan yaptığı selamlama konuşmasında; “öncelikle tüm yöneticiler ve davetlilere hoş geldiniz diyorum. Bizleri her organizasyonumuzda onurlandırdığınız ve yalnız bırakmadığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Ordef yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Köleoğlu’da konuşmasında; “ne mutlu ki Şile Ordulular Derneği’nin bu denli güçlü bir şekilde iftarına katılıyoruz. Allah oruçlarınızı kabul eylesin. Ordu Dernekler Federasyonu İstanbul’da 370 derneği temsilen aranızda bulunuyorum. Şile Ordulular Derneği Ordu Federasyon Derneklerinin bir parçasıdır. Ataşehir Ordulular Derneği’nin de kardeş derneğidir. Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.

İlçe Başkanları da birer selamlama konuşması yaparak herkesin ramazanlarını ve yaklaşan bayramlarını tebrik ederek Şile Ordulular Derneğine düzenlemiş oldukları bu güzel iftar için teşekkür ettiler.

İftar sonrası çay bölümüne Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Emniyet Müdürü Hamza Gümüş, Şile İlçe Jandarma Komutanı Özgür Çakıcı, Şile İlçe Spor Müdürü Bedrettin Naim Arslan derneğe gelerek birer selamlama konuşması yaptı.

İlçe Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, iftar çakışması nedeniyle iftar sofrasına katılamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Dilerim bir sonraki programlarda siz değerli Ordulu hemşehrilerimizle tekrardan bir arada oluruz. Nazik davetiniz için başkanımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz”

Ardından Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı yaptığı konuşmada; “bende teşekkür ediyorum. Polis haftası münasebetiyle kıymetli müdürümüz ve şahsında polislerimizin ve kıymetli aileleriyle birlikte ev sahibi olarak iftar düzenledik. Hepinize selamlarını getirdik. Ordu bizim, Ordulular bizim. Hepinizin başımızın üzerinde yeriniz var. İnşallah bir dahaki iftarı yeni yerimizde, yeni sahamızda hep beraber yaparız. Hepinize afiyetler olsun”.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir