19 Mayıs Kutlamaları Fener Alayı ile Taçlandı

Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 103. yıl dönümü olan ve istiklâl mücadelemizin meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 19 Mayıs sabahı başlayan kutlamalar, gece fener alayı ile devam etti.
Şile’de gün boyu devam eden coşkulu kutlamalar akşam saatlerin de Şile Belediyesi’nin düzenlediği Fener Alayı ile devam etti.

Akşam saat 20:30’da Şile Kent Meydanı’ndan başlayan ve Üsküdar ile Cumhuriyet Caddeleri arasında devam eden bando eşliğinde kortej yürüyüşü ve fener alayı düzenlendi. Korteje Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Belediyesi Başkanı İlhan Ocaklı ve ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş ile Şile Belediyesi Şile Spor Akademisi ile Şile’de ki spor kulüpleri bünyesinde yetiştirilen çocukların ve eğitimcilerinin de katıldığı yürüyüşe geniş bir katılım sağlandı. 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında Şile’ye Büyük Armağan…
Düzenlenen fener alayı yürüyüşünden sonra araçlarla Ahmetli Kavşağına getirilen vatandaşlar Şile Belediyesi tarafından projelendirilerek hizmete alınan Ahmetli Kavşağı ve Üsküdar Caddesi Aydınlatma ve Peyzaj Düzenleme Projesi açılışına katılım sağladı. Şile’nin ilçe giriş güzergâhlarından biri olan Ahmetli Kavşağı ve Üsküdar Caddesi yenilenen yüzü ile vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir