Dolu Dolu Bir Festival Oldu

Şile Belediyesi 1. Sini gerçekleştirdiği Bahar ve Uçurtma Festivalinde coşku ve eğlence dolu bir güne damgasını vurdu.

Şile Belediyesi ilkini düzenlediği Bahar ve Uçurtma Festivaline  vatandaşlar akın etti.  Hemen her yaş grubunun katıldığı etkinlikte renkli görüntülerin yanı sıra eğlence gün boyu devam etti. Şile Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 1. Bahar ve Uçurtma Festivali’ne, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz’ın yanı sıra; Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Belediye Meclis Üyeleri ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Şile Belediyesi 1. Bahar ve Uçurtma Festivali’nde, uçurtma, ebru, kaligrafi, resim, karikatür, lego, yüz boyama, sosis balon, fide dikim ve bileklik yapıma atölyelerinin yanı sıra bubble şov, frizbi, bovling, dev jenga, jonglör, şişme oyun grupları gibi saha etkinliklerine, halk oyunlarına ve illüzyon gösterilerine ve de halat çekme yarışması, dart ve langırt ve boks makinesi turnuvaları, çuval, ip atlama ve yumurta taşıma turnuvaları gibi sportif faaliyetlere de yer verildi. Ayrıca etkinlik alanındaki ikram çadırlarında patlamış mısır, elma şekeri, horoz ve pamuk şeker, kâğıt helva, sucuk ve köfte ekmek gibi lezzetler de tüm festival ziyaretçilerinin beğenisine sunularak, baharın gelişi çocuk yetişkin tüm ziyaretçilerin katılımı ile coşku içinde kutlandı.


 Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile’nin Mutluluğu Bizi Daha Mutlu Ediyor.”
Festivaldeki her etkinlik çadırını ayrı ayrı ziyaret eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Şile Belediyesi olarak hiç bir fedakârlıktan kaçınmayarak düzenlediğimiz 1. Bahar ve Uçurtma Festivali’nde yaşanan bu muhteşem görüntüler ve Şileli komşularımızın yaşadığı mutluluk, bizleri daha  mutlu ediyor. Geçmişin kıymetlerini, çocuklarımız ve gençlerimiz kadar yetişkinlerin de karşısına çıkardığımız  bu organizasyonda çocuklar kadar anne babalar da çok çok mutlu oldular. Festivalimizi önümüzdeki yıllarda da devam ettirerek Şile’mizin hizmetine sunmak istiyoruz.” diye konuştu.

Küçük, büyük herkes eğlendi 
Yeşili ve mavisi ile İstanbul’un gözde turizm ilçelerinden Şile’de yaşayan vatandaşlar, bahar mevsimini Şile Belediyesi’nin organize ettiği 1. Bahar ve Uçurtma Festivali ile karşıladılar.
Şileliler bahara Marina Mevkii’ndeki Şile Etkinlik Çayırı’nda kurulan sahnede düzenlenen Şile Belediyesi Gençlik Orkestrası Ritim Şov, Mert Yenihayat Konseri, Türkân Kandıralı Bahar Konseri ve gün boyu DJ performansı ile coşku içinde girdiler.


 

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir