Örnek Başkanlar Bu Kez Beykoz’da Bir Araya Geldi

Bir grup Gazeteci Dernek Başkanı, mesleki değerlendirmelerde bulunup yapacakları projeler hakkında fikir alışverişi yapmak amacı ile sık sık bir araya gelerek aynı zamanda diğer mesleki  dernek başkanlarına da örnek oluşturuyor.

İstanbul Medya Derneği öncülüğünde yaklaşık 15 günde bir, bir araya gelen İstanbul Medya Dernek Başkanı Ali Rıza Yıldız, Şişli Gazeteciler Dernek Başkanı Bülent Çavuş,  Maltepe Gazeteciler Dernek Başkanı İbrahim Bilgin, Kadıköy Gazeteciler Dernek Başkanı Benusen Toprakkaya,  Ataşehir Gazeteciler Dernek Başkanı Yasemin Eryıldız ile birlikte bu kez Ümraniye Dernek Başkanı Tayyar As’ın ev sahipliğinde Beykoz Riva’da bir araya geldi.

İlk olarak Ataşehir Gazeteciler Dernek Başkanı Yasemin Eryıldız’ın davetlisi olarak Şile’de bir araya gelen 7 dernek başkanı yaklaşık 15 günde bir geleneksel hale getirdikleri toplantılarının 4. Sünü Beykoz Riva’da hamsi mangal yaparak gerçekleştirdiler.

7 derneği bir araya getiren İstanbul Medya Dernek Başkanı Ali Rıza Yıldız, gazetecilerin sorunlarına değinirken büyük tartışmalar yaratan “sansür yasası” ile ilgili de görüşlerini belirtti. Yıldız; “ülke olarak zor süreçten geçiyoruz. Bizim şartlarımız ise malum. Bu şekilde arkadaşlarımızla birlikte hem stres atıp, hem de önümüzdeki projelerimizin değerlendirmesini yapıyoruz. STK’ların en büyük sorunlarından bir tanesi de bir araya gelememeleridir. Biz, sizlerin de sayesinde bunu başardık. Bu anlamda örnek oluşturmak, fikirlerimizi paylaşmak özellikle bizim meslekler için çok önemlidir. Ben öncelikle sen- ben mantığı gütmeden toplantılarımıza teşrif ettiğiniz ve bu günkü ev sahibimiz Ümraniye Gazeteciler Dernek Başkanı Tayyar As’a teşekkür ediyorum. Bundan sonra da  toplantılarımıza devam edeceğiz” dedi.

Doğanın içinde, sisli bir sonbahar havasında yapılan toplantı akşam saatlerine kadar devam etti. Gazeteci Dernek Başkanları ev sahipliğinden dolayı Tayyar As’a teşekkürlerini sunarak mekandan ayrıldı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir